Hollywoodsky babyboom alebo kto čaká bábätko?

Hollywoodsky babyboom alebo kto
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2014-11-07 13:30:15 |

Kým o tehotenstve Jennifer Aniston známej ako Rachel z Priateľov sa píše snáď každý mesiac a zatiaľ nič, iné celebrity medzitým porodili aj dvakrát. Ktoré sa tešia na prírastok aktuálne?

Najznámejším párom, ktorému sa už o pár mesiacov narodí bábätko, sú britský následník trónu William a jeho manželka Kate. Na krk im však dýcha aj množsto hollywoodskych celebrít, ktorých mená vďaka filmom či piesňam pozný celý svet. Ktoré sú to?

 

Liv Tyler (37)


Americká filmová herečka, modelka a dcéra lídra skupiny Aerosmith Stevena Tylera a bývalej modelky Bebe Buell, čaká svoje druhé dieťa. Jeho otcom bude športový manažér David Gardner (37). Termín pôrodu doteraz oficiálne nezverejnili. Tyler má doma desaťročného syna Mila, ktorého tatkom je jej exmanžel Royston Langdon. Spoločne vychovávajú tiež Davidovho syna Graya a tak zo starostlivosti o ďalšieho potomka strach určite nemajú. Veď obaja majú s deťmi skúsenosti.

 

Shakira (37)


Kolumbijská hviezda a jej o desať rokov mladší partner, španielsky futbalista Gerard Pique (27), budú mať tiež druhého potomka. V súčasnosti im robí radosť ročný synček Milan, ktorý sa o pár mesiacov dočká opäť bračeka.

 

Zoe Saldana (36)

Americká herečka známa u nás najmä ako Neytiri zo snímky Avatar a Uhura z filmov Star Trek a Star Trek: Do temnoty, ale aj z obľúbených Pirátov Karibiku, kde si zahrala v časti Prekliatie Čiernej perly, porodí koncom tohto roka svojho prvého potomka. Otcom je taliansky umelec Marco Perego, s ktorým sa zosobášila minulý rok v Londýne.

 

Jessica Biel (32)

Manželka Justina Timberlakea (33), medzi ktorého expartnerky patrí aj rôznymi škandálmi známa popová hviezdička Britney Spears, by mala porodiť na budúci rok v apríli. Meno Jessicy Biel nie je u nás neznáme, do povedomia sa dostala napríklad aj vďaka obľúbeného seriálu V siedmom nebi, kde stvárnila Mary Camden. Hrala aj v takých filmoch ako Pravidlá vášne, Mobil, Blade: Trinity, Elizabethtown, Iluzionista či Hitchcock.

Timberlakea si vzala v roku 2012. Obaja budúci rodičia majú nabitý program, Jessica často sprevádza svojho manžela na turné k albumom The 20/20 Experience a The 20/20 Experience - 2 of 2. Prednedávnom sa v médiách objavili fotky zaguľacujúcej sa herečky v čiernych plavkách na Havaji. Tehotenské chute by nemali byť pre Jessicu problémom, lebo, aj keď možno o tom neviete, Justin zdedil po babičke talent na pečenie a jeho čučoriedkovému koláču sa vraj nedá odolať.


Beverley Mitchell (33)

Rodáčka z kalifornského mesta Arcadia, u nás známa ako Lucy zo seriálu V siedmom nebi, porodí svoje druhé dieťa hercovi Michaelovi Cameronovi, začiatkom budúceho roka. Dvojica sa zosobášila v roku 2008 a minulý rok sa im narodila dcéra Kenzie Lynne. Herečka, ktorá si okrem spomínaného seriálu zahrala napríklad aj v snímke Vrana 2: Mesto anjelov, vydala tiež jeden hudobný album nesúci jej meno.  

 

Amanda Peet (42)

Americká herečka, ktorú si môžete pamätať napríklad z filmu Môj sused zabijak, sa stane po štyridsiatke mamou už po tretíkrát. Na Hollywood šokujúco, otcom všetkých troch potomkov je jej manžel, scenárista a producent  David Benioff. Z tehotenstva vo vyššom veku obavy nemá. „Mať 42 rokov a byť tehotná, to je niečo. O chvíľu sa tých opätkov zbavím,“ vyhlásila s úsmevom pri oznámemí tehotenstva. Prvé dcéra Frances Pen má osem rokov a druhorodená Molly June oslavuje štvrté narodeniny. Milovníci filmov Amandu určite poznajú aj zo snímok Milovať je zábavné, Identita, Takmer ako láska či zo seriálu Jack a Jill.

 

Ali Larter (38)

Ďalšia z radu amerických herečiek, ktoré sa pochválili rastúcim bruškom, je Ali Larter. S manželom Hayesom MacArthurom, ktorý je tiež hercom, budú mať druhé dieťa. Ich prvý syn sa volá Theodore. U nás ju poznáme zo seriálu Hrdinovia, v ktorom si zahrala Niki Sanders a jej dlho stratenú sestru - dvojičku Tracy Strauss. Bola aj súčasťou hereckého obsadenia hororu Nezvratný osud či filmu Šialená jazda. Objavila sa tiež v romantickej komédii Pravá blondínka po boku Reese Witherspoon, vo filme Takmer ako láska, v hororovej sérii Resident Evil: Zánik a Resident Evil: Afterlife alebo psychologickom trileri Posadnutá. S MacArthurom sú manželmi od roku 2009.

 

Alicia Keys (33)

Americká speváčka čaká so svojim manželom, hip-hopovým producentom Swizz Beatzom, takisto druhé dieťatko. Dvojica sa zosobášila v roku 2010 na Korzike. V októbri toho istého roku priviedla na svet syna, ktorého pomenovali Egypt Daoud Ibarr Dean. Slávna mama má na konte päť štúdiových albumov, posledný vydala v roku 2012.  

 

Kristen Bell (33)

Obľúbená herečka Kristen Bell sa stane o pár mesiacov tiež dvojnásobnou mamičkou. Na bábätko sa teší spolu s manželom a hereckým kolegom Daxom Shepardom a malou dcérkou Lincoln Bell, ktorá sa narodila vlani v marci.  Zosobášili sa vyše pol roka po jej narodení. Kristen Bell sa stala známou vďaka úlohe mladej súkromnej vyšetrovateľky Veroniky Marsovej v rovnomennom seriáli. Vo filmovom spracovaní seriálu si manželia zahrali bok po boku. Spoločne sa objavili aj v snímkach Stalo sa v Ríme a Udri a zdrhni. Možno si ju pamätáte aj z paródie Vreskot 4.

 

Kourtney Kardashian (35)

Najstaršia zo sestier Kardashianových čaká svoje tretie dieťa. Ako prezradila, tehotenstvo nebolo plánované, no na bábätko sa veľmi teší. Manželovi Scottovi Disickovi to oznámila celkom netradične – v televíznej šou. Doma má dvojica štvoročného syna Masona a dvojročnú dcérku Penelope. Kourtney pochádza zo šiestich súrodencov a ak by chcela svoju mamu prekonať, má čo robiť. Okrem sestier Kim, Khloé, Kendall a Kylie má aj brata Roba.

 

Hayden Panettiere (24)

Snúbenica ukrajinského boxera Vladimíra Klička (38), americká herečka Hayden Panettiere, porodí každú chvíľu.  Prvým potomkom dvojice bude dcérka a budúca mamina má plné ruky práce so zháňaním exkluzívnych kúskov pre ňu. „Pracujem s dekoratérom Benom Vandiverom, ktorý mi robil dom v Nashville. Snaží sa vytvoriť niečo, v čom môže malá vyrastať a nebude sa to musieť veľmi meniť,“ pochválila sa pred časom. Rodáčka z New Yorku sa už nevie dočkať a na materstvo sa veľmi teší. Materstvo je podľa mňa tá najkrajšia a najúžasnejšia vec. Cítim, že som sa narodila na to, aby som bola matkou," vyhlásila Panettiere, ktorá sa preslávila ako roztlieskavačka Claire Bennet v seriáli Hrdinovia. Účinkovala aj v seriáli Ally McBealová či vo filmoch Sezóna Titanov, Život s Helen, Ľadová princezná, Vreskot 4 alebo Milujem ťa. Je tiež súčasťou seriálu Nashville. Meno, aké pre dcérku vybrali, zatiaľ nie je známe. „Chceme, aby bolo americké aj ukrajinské,“ prezradila budúca mamina.

Fotogaléria


Foto: wikimedia commons, SITA, profimedia.sk
Zdroj: az, parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia