Pre pobavenie: Do školy s nadšením, zo školy s plačom

Pre pobavenie: Do školy
Ilustračné foto
Zdroj: boredpanda.com
2017-09-06 00:38:39 |

Prvý školský deň je v živote každého výnimočný. Očakávania detí sú neraz úplne iné ako realita. Prichádza vytriezvenie a úsmevy sa zmenia na slzičky.

Snáď každý rodič má doma fotku z prvého školského dňa svojho potomka. Vysmiate vyparádené dieťa s veľkou taškou, kyticou, úsmevom – tak nejako to vyzerá ráno. Popoludní to už až také veselé nebýva. „Dobre bolo, ale zajtra tam už enpôjdem,“ vyhlásila napríklad dcérka mojej kamarátky.  Pani učiteľku už videla, spolužiakov a triedu tiež, načo by tam teda vlastne ešte chodila J)

Prvotné nadšenie často netrvá veľmi dlho a začína každodenný boj. Po lenivých letných dňoch, keď sme sa mohli vyspinkať doružova, hrať sa a oddychovať zrazu vystriedajú povinnosti, skoré ranné vstávanie a to veru nie je bohviečo. Ak niečo podobné zažívate s ratolesťou aj vy,  vedzte, že nie ste jediní a potrvá to ešte nejaký ten piatok, než si deti na kolotoč školských povinností zvyknú. Portál boredpanda.com zozbieral snímky detí v prvý školský deň – ráno pred odchodom do školy a po príchode. Spoznávate v nich aj to vaše? 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Praktický manuál: Takto si uľahčíte školské týždne

Praktický manuál: Toto by mal zvládnuť budúci prvák

Fotogaléria


Foto: boredpanda.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia