Princ Louis už má dva: Takto rozkošne teraz vyzerá

Princ Louis už má
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-04-24 09:04:00 |

Vojvodkyňa Kate nezostáva svojej povesti nič dlžná a pri príležitosti narodenín zverejnila pred pár dňami fotky oslávenca Louisa. Priam klenot vytiahol aj jeho dedko, princ Charles.

Jar je v britskej kráľovskej rodine na sviatky veľmi bohatá. Len nedávno oslávila 94. narodeniny kráľovná kráľovná Alžbeta II., včera mal svoj veľký deň jej vnúčik  Louis, ktorý je tretím potomkom princa Willima a vojvodkyne Kate. Hneď začiatkom mája bude oslavovať jeho sestrička Charlotte. Pár dní na to, 6. mája, oslávili prvé narodeniny Archie, syn Williamovho brata Harryho a Meghan, ktorí utiekli z kráľovskej rodiny do Ameriky. Toho nevidela kráľovná už pekných pár mesiacov. V júni čaká oslava najstaršieho potomka Williama a Kate, princa Georga. Momentálne sa rodina nestretáva, George, Charlotte a Louis trávia čas na vidieckom sídle Anmner Hall v Norfolku. Väšinou sú s nimi rodičia, no keď si plnia rôzne oficiálne povinnosti, ich úlohu zastúpia opatrovateľky. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Starší princ William robí rodine na rozdiel od jeho akčného brata Harryho radosť. Dokonalý, uhladený a nudný je priam prototypom budúceho kráľa a treba uznať, že tejto úlohy sa zhostil priam dokonale. Aj Kate, ktorou spočiatku nebola kráľovná nadšená, sa dokázala prispôsobiť a úlohu manželky následníka trónu plní priam ukážkovo. Rovnako ukážkové sú aj ich tri ratolesti, ktoré robia takmer všetko presne tak, ako treba. Ako píšu britské médiá, Kate je pri ich výchove veľmi prísna a zásadová, nikdy na deti nekričí, veci rieši dohováraním. Pevne stanovené hranice nikdy nemôžu prekračovať. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

V týchto dňoch Kate zverejnila naozaj rozkošné fotky Louisa. Vznikli pri maľovaní dúhy, čím sa počas karantény bavia britské deti a má vyjadrovať nádej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Malý oslávenec v bielo-modrej štvorčekovej košeli má ruky zababrané od farieb. Vidno, že je väčším nezbedníkom ako jeho utiahnutý najstarší brat George. Tak sa zdá, že sa povahou podal skôr na živelnejšiu strednú Charlotte. Podoba medzi nimi sa však nezaprie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Nádhernú fotku vytiahol z archívu aj dedko Charles a zverejnil ju na účete Clarence House. Na čiernobielej fotke drží Louisa v náručí a drobec ho objíma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

 

 

 


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia