Princ George oslavuje narodeniny: Takto teraz vyzerá

Princ George oslavuje narodeniny:
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/kensingtonroyal
2019-07-22 13:30:52 |

Široký úsmev a medzierka medzi zubami. Toto je aktuálna podoba najstaršieho potomka obľúbeného princa Williama a jeho manželky Kate.

Ten čas naozaj riadne letí. Zdá sa, akoby len včera vojvodkyňa Kate hrdo ukazovala svojho čerstvo narodeného synčeka Georga na schodoch pred nemocnicou Sv. Márie v Londýne a dnes už oslavuje 6. narodeniny.

Kate sa ani tento raz nespreneverila tradícii a Kensingtonský palác zverejnil tri nové rozkošné fotky princa, ktorých autorkou je ona. Dve vznikli v záhrade paláca a jedna na dovolenke urodzenej rodinky, ktorú podľa medializovaných informácií trávia na karibskom ostrove Mustique. Luxusný rezort nenavštívili po prvýkrát, spoločný čas tu vtedy ešte len zaľúbenci William a Kate trávili aj tri roky pred svadbou. Ostrov zaručujúci absolútne súkromie obľubujú všetci členovia kráľovskej rodiny a často sa sem vracajú.

Z nových fotiek je jasné, že George prepadol futbalu. Niet sa čo čudovať. Jeho otec, princ William, je veľkým fanúšikom tohto športu. Na dvoch snímkach, na ktorých sa ´žgerí´ od ucha k uchu, pózuje v anglickom futbalovom drese. Nemal ho oblečený len na fotografovanie, zasvätení tvrdia, že pri hre s loptou a vo futbalovom drese ho vidno veľmi často v záhrade Kensingtonského paláca. Na tretej má na sebe zelené polo tričko a preňho tak typické šortky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Po tom, ako sa fotky objavili na Instagrame urodzenej rodinky, medzi prvými gratulantami zanechali odkaz Williamov brat Harry s manželkou Meghan, ktorí sa tešia z trojmesačného synčeka Archieho. „Všetko najlepšie k narodeninám. Prajeme nádherný deň a veľa lásky,“ napísali do komentára, ku ktorému pripojili emoji narodeninovej torty a balónika, rovnako ako v máji k narodeninovému želaniu princeznej Charlotte.

 

Princ George Alexander Louis z Cambridge sa narodil 22. júla 2013 v súkromnom krídle londýnskej nemocnice Sv. Márie o 16:24 a vážil takmer 3800 g. Verejný debut pred svetovými médiami urobil o deň neskôr, keď ho pyšná mama Kate ukázala celému svetu pri odchode z pôrodnice. Dnes už nie je jedináčikom, v roku 2015 k nemu pribudla sestra Charlotte a v roku 2018 braček Louis. Médiá špekulujú, že William a Kate nás možno ešte prekvapia a do rodiny pribudne aj ďalší súrodenec. Nech je ako chce, prvenstvo Georgovi už nikto nezoberie.

Prečítajte si tiež:

Na rozkošných snímkach princ Louis po prvýkrát po svojich

Tajnostkárka Meghan zobrala Archieho medzi ľudí

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia