Princ George so súrodencami sa už nevedia dočkať návštevy Archieho

Princ George so súrodencami
Zdroj: sita.sk/AP
2019-05-15 12:26:35 |

Konečne sa stretli. Harryho brat William s manželkou Kate navštívili v utorok večer malého synovca Archieho. Deti nechali doma.

George, Charlotte a Louis si musia na stretnutie s malým bratrancom ešte nejaký čas počkať. Ich rodičia sa rozhodli, že ich zatiaľ za Archiem nezoberú a do rezidencie Frogmore Cottage vo Windsore sa vybrali až večer, keď deti pospali.

Samozrejme, že sa onedlho uvidia, no dovtedy musia so zvedavosťou nejako vydržať. „Deti sa na stretnutie naozaj úprimne veľmi tešia,“ povedal zdroj blízky kráľovskému dvoru. Najmä najstraší George, ktorý onedlho oslávi šieste narodeniny. Dočkať sa určite nevie ani Charlotte (4), ktorá si starostlivosť o bábätko otestovala na mladšom bračekovi Louisovi (1). Ten už začal chodiť a tak má rodina plné ruky práce. Kate priznala, že je to malý zbojník a musia mať oči všade, aby ho ustrážili. 

Archie, ktorý je siedmym v nástupníckej línii na trón, sa už stretol so svojimi prarodičmi, kráľovnou Alžbetou II. a princom Filipom, ako aj s babkou Doriou Raglandovou, Meghaninou mamou. Harryho otec, princ Charles s manželkou Kamilou, vojvodkyňou z Cornwallu, ho zatiaľ pozrieť neboli.

Medzi prvými ľuďmi, ktorí drobčeka videli, bola Lady Jane Fellowes, sestra tragicky zosnulej Harryho mamy, princeznej Diany. Jej meno nechýbalo ani na oznámení o narodení Archieho, na rozdiel od oznámení o narodení potomkov Williama a Kate, kde nebola priamo menovaná. Lady Fellowes zohrala tiež dôležitú úlohu na svadbe Harryho a Meghan, kde mala príhovor.

Práve Jane je tou osobou, ktorú má Harry veľmi rád, lebo pravdepodobne v nej vidí niečo zo svojej milovanej mamy. To, že na ňu intenzívne myslí, vidno v rôznych drobnostiach. Napríklad na pozadí fotky s Archieho nožičkami, ktorú zverejnili čerství rodičia na svojom instagramovom účte pri príležitosti Dňa matiek, sú zreteľné nezábudky, Dianin obľúbený kvietok.

Včerajšie večerné súkromné stretnutie bolo úplne v súlade s tým, že Harry a Meghan sa rozhodli púšťať von len nutné informácie. „Archieho prvý týždeň doma s mamou a otcom bol tichý, chceli mať osobný priestor so svojím novorodencom. Tento týždeň je to všetko o návštevách  z rodiny,“ opisuje kráľovský komentátor Omid Scobie.

Prečítajte si tiež:

Toto mu dali do vienka: Čo všetko v sebe nesie meno Archie

Sú pekné, no neoriginálne: Najčastejšie používané mená detí vo svete

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia