Maminy, vďaka tomuto triku ušetríte

Maminy, vďaka tomuto triku
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2019-02-18 13:30:36 |

Keď prídu na svet deti, peniaze sa kotúľajú preč akosi rýchlejšie. Mamy sú kreatívne a dokážu si pomôcť v každej situácii. A jedna vymyslela, že aj takto môžete ušetriť...

Šetrná mama sa na Instagrame podelila s ostatnými o svoj nápad, vďaka ktorému míňa menej peňazí na tablety do umývačky riadu aj na ďalšie čistiace prostriedky. Žena vystupujúca pod nickom pinkyandthrifty dodržiava prísny rodinný rozpočet a preto hľadá stále nové a nové možnosti, ako ušetriť. Na fotke, ktorú zverejnila, je škatuľa tabliet do umývačky a pri nich nôž. Táto mamina totiž zistila, že pol tablety vyčistí riad rovnako kvalitne ako celá. Vďaka tomuto triku jej jedno balenie vydrží raz tak dlho a ušetrí nejaké peniaze.

Dokáže ušetriť aj na tekutých čistiacich prostriedkoch – keď sa už míňajú, mamina doleje do nádobky vodu a zmieša to dokopy. Podľa nej je dôležité nájsť správny pomer.   

Mnohé mamy tento jednoduchý trik ocenili. „Zaujímavé, nikdy predtým som o tom nepremýšľala, ale dáva to zmysel,“ napísala jedna z nich. „Ooooooch, ďakujem za nápad! Nikdy mi to nenapadlo, ale určite to skúsim,“ pridala sa iná. Aj ostatné komentáre sú v podobnom duchu.

Prečítajte si tiež:

Tento trik budte milovať: Takto okabátite bábätko

Tieto 2 triky vám pomôžu udržať poriadok aj pri deťoch

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia