Mama brutálne zbila dcérku: Dôvod vás dostane

Mama brutálne zbila dcérku:
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2016-12-06 13:30:22 |

Pomenovanie krkavčia matka je pri pohľade na rozzúrenú fúriu, ktorá sa vyhráža svojmu dieťaťu nožom, ťahá ho za vlasy a potom ho búcha metlou, ešte veľmi pekné.

Incident, pri ktorom si mama vylieva svoju hystériu na malej dcérke, sa odohral v Thajsku. Dôvod bitky? Päťročné dievčatko nerozpráva tak pekne čisto a plynulo ako jej rovesníci. Áno, čítate dobre. Toto rozzúrilo mamu do nepríčetnosti a pravdepodobne si myslí, že ťahanie dieťaťa za vlasy, ohrozovanie nožom a následné búchanie rúčkou od metly mu pomôžu viac ako návšteva logopéda alebo viac času venovanému spoločným rozhovorom.

Táto odporná scéna sa odohrala na terase domu v Samut Prakan v centrálnom Thajsku a natočil ho sused, ktorý si všimol, čo sa deje. Nenechal to len tak a útok ohlásil na polícii. Žena je už obvinená z napadnutia a nachádza sa vo väzbe. Situáciu v rodine preverujú sociálni pracovníci. Dievčatko má ešte sestru dvojičku. Obidve podstúpia lekársku prehliadku, aby sa zistilo, či sú u nich bitky na pravidelnom poriadku alebo išlo o jednorazové zlyhanie. U zbitého dievčatka je tiež dôležité zistiť, či mu mama neublížila aj nejako vážnejšie.

Otec dvojičiek so ženou pravdepodobne nežije, lebo podľa informácií dievčatá bývali aj s ním u jeho mamy, teda ich babky, v susednej provincii. Pred ôsmimi mesiacmi ich však doviedol naspäť k ich mame. Po zverejnení videa s brutálnou bitkou povedal, že ich opäť odvedie k babke, kde budú znovu bývať.

Prečítajte si tiež:

VIDEO: Deti sa prizerali na nahnevanú pľuvajúcu mamu

Výprask nemá žiadny pozitívny efekt, ničí detskú dušu

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia