To sa len tak nevidí: Rozkošný princ George v pyžame

To sa len tak
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2016-04-25 13:01:20 |

Záver minulého týždňa bol v Británii riadne hektický. Briti žili pompéznymi oslavami kráľovninej deväťdesiatky a privítali aj amerického prezidenta. Malý princ George v župane...

Vykúpaný, voňavučký a v teplom župane si potriasol dvojročný princ George ruku s prezidentom USA Barackom Obamom, ktorý aj s manželkou Michelle prijal pozvanie do Kensingtonského paláca na neformálnu večeru s jeho rodičmi Williamom a Kate a ujom Harrym.

(William a Kate poodhalili kúsok z súkromia - takto si dali zrekonštruovať prijímací salónik v Kensingtonskom paláci, kde oficiálne bývajú. Väčšinu času však trávia vo vidieckom sídle Anmer Hall.)

Keďže bolo už po 19.00, kedy chodieva drobec spávať, bolo vítanie vzácnej návštevy naozaj výnimočne neformálne. Svet obleteli fotky rozkošného Georga v pyžamku, župane s monogramom a papučkách. Tretí následník trónu sa správal ukážkovo, ako sa na urodzeného potomka patrí.

Prezidentovi Obamovi a jeho manželke malý George osobne poďakoval za dreveného koníka, ktorého mu poslali krátko po jeho narodení v roku 2013.

Pochválil sa, ako mu to na ňom ide a potom už musel ísť do postele. Georgova sestrička Charlotte, ktoré onedlho oslávi prvé narodeniny, v tom čase už sladko spinkala.

Dnes už prezident Obama na večeru v príjemnej spoločnosti iba spomína a venuje sa vážnejším témam – na stretnutí so spolkovou kancelárkou Nemecka Angelou Merkelovou, francúzskym prezidentom Françoisom Hollandom, premiérom Veľkej Británie Davidom Cameronom a premiérom Talianska Matteom Renzim diskutujú o dôležitých „medzinárodných otázkach“, ku ktorým patrí aj utečenecká kríza.

Prečítajte si tiež:

Princ George pózuje vedľa svojej gan-gan

Aká skvelá babka: kráľovná Alžbeta II. s Charlotte na kolenách

 

Fotogaléria


Foto: sit.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia