Takto reálne vyzerá deň mamy s bábätkom

Takto reálne vyzerá deň
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Skorobogatova Yuliya
2016-03-19 19:30:05 |

Tak ja ti to teda ukážem, povedala si mama na materskej Yuliya Skorobogatova z Moskvy. Nahnevala ju kamarátova poznámka, že sa nemá na čo sťažovať, veď nič nerobí, iba dohliada na dieťa.

Yuliya po štipľavej poznámke, že nič nerobí, celý deň fotila seba a svoju malú dcérku Vasilisu mobilom pripevneným na selfie tyči. Bola by rada, keby si nielen jej kamaráti uvedomili, že starostlivosť o dieťa je celkom riadna fuška, aj keď nemusí denne dochádzať do práce.

„Jasné, som na materskej a nemusím celý deň pracovať. Ale je to pre mňa ťažké,“ opisuje i keď priznáva, že tento status prináša aj určité výhody. Nemusím vstávať skoro ráno päťkrát v týždni, aby som sa dostala na druhú stranu Moskvy, natlačená v metre ako sardinka. Nemusím sedieť v zápche a počúvať tie isté pesničky stále a stále dookola. Nemusím riešiť kancelárske úlohy a počúvať rozkazy manažmentu. Áno, zostávam doma a nič nerobím! Aká paráda,” opisuje sarkasticky.

Viete, ako matka na materskej dovolenke rozozná víkend od všedného dňa? Podľa toho, že stretne svojho manžela doma aj vtedy, kedy by mal byť v práci a nevidí ho iba skoro ráno a neskoro večer,“ napísala na internete Yuliya, ktorá si dala tú námahu a zdokumentovala jeden bežný pracovný deň, keď je na malú samu. Tak si urobte názor, či to možno nazvať ničnerobením...

 

Prečítajte si tiež:

Deväť výhovoriek, ktoré môžu používať čerstvé maminy

Chystáte sa po materskej do práce? Naštartujte sa slivkami

Fotogaléria


Foto: boredpanda.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia