Rozkošné: Chce byť kaderníčkou, už sa ostrihala

Rozkošné: Chce byť kaderníčkou,
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-12-10 13:30:33 |

Malá Ansleigh chce byť kaderníčkou a nič nenecháva na náhodu. Preto so strihaním začína už teraz a prvou klientkou bola sama sebe. No, nevyšlo jej to celkom...

Otec rozkošnej Ansleigh takmer spadol z nôh, keď ju našiel s veľmi „zaujímavým“ účesom a nožnicami v rukách. Ako správny rodič bežal pre kameru, aby mohol všetko zachytiť. Ansleigh si v tej chvíli samozrejme uvedomí čo vyviedla a uplakaná začne ockovi vysvetľovať, že chce byť kaderníčkou a iba si nacvičovala strihanie. Jediné, čo chcela, bolo precvičiť si svoje kadernícke zručnosti a vytvoriť si účes podľa vlastných predstáv. No dobre, nevyšlo jej to celkom tak, ako pôvodne plánovala, ale zase na druhej strane, určite to mohlo dopadnúť aj horšie. Našťastie, otec Chad to zoberie s nadhľadom a namiesto kriku či výprasku jej prisľúbi, že keď bude staršia, kúpi jej vlastné nožnice.

Otec neodolá a v rozkošnom videu ukazuje, ako si Ansleigh vlasy ostrihala. Kúsok krátky, kúsok ešte kratší, kúsok dlhý – no naozaj štýlové!

Keď sa Chad opätovne dcérky pýta, prečo to urobila, tá mu cez slzy odpovedá: „Pretože Jessica (jej kaderníčka) strihá vlasy.“ Po vysvetlení, že ona sa to naučila v škole, mu Ansleigh povie, že ona to chce vedieť tiež. „No ale ty nevieš ako sa strihajú vlasy,“ zopakuje otec. „Veď preto som to dnes nacvičovala,“ nedá sa malá kaderníčka vyviesť z miery.

 

Smiešny strih ani ockove dohováranie Ansleigh od sna stať sa kaderníčkou neodradia. „Len neviem, či budem mať vlastné nožnice, keď vyrastiem,“ obáva sa. No ocko ju uistil, že nejaké zoženú a tak všetko končí happy endom...

Prečítajte si tiež:

Najskôr nevedel ako na to, dnes učí iných česať

Ockovia, viete ako rýchlo vyrobiť dcérke cop?

Na svadobnom účese si dajte záležať

 

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia