Dokáže princ William prebaliť bábätko?

Dokáže princ William prebaliť
Zdroj: sita.sk
2015-09-22 16:30:25 |

Prebaľovanie patrí k tým menej romantickým chvíľkam, ktoré trávime s bábätkami. Najmä ockom táto činnosť nevonia. Ako sú na tom niektorí celebritní tatkovia?

Kanye West

Americký raper zbožňuje svoju manželku Kim Kardashian aj dcérku North West a o pár mesiacov sa stane dvojnásobným tatkom, no prebaľovanie nie je pre neho. „Je to ten najúžasnejší otec na svete, no nie je to ten druh chlapa, ktorý nemá so špinavými plienkami žiadny problém,“ prezradila na neho nežnejšia polovička Kim. Podľa nej je to však v poriadku, lebo vie, že keď je to nevyhnutné, dokáže dcérku prebaliť. Nuž, po príchode ďalšieho potomka sa to asi bude stávať častejšie a či sa to raperovi páči alebo nie, nejakú tú ušpinenú plienku ešte asi predsa len bude musieť chytiť.  

 

David Beckham

Táto bývalá hviezda futbalových ihrísk je aj hviezdou v škôlke a zdá sa, že úplne perfektný otec. Ako prezradil OK magazínu ešte v roku 2012, výmena plienok nie je pre neho vôbec problémom, najmä s prihliadnutím na to, koľko má potomkov. Za posledných 16 rokov ich vymenil  svojim štyrom deťom toľkokrát, že by to ani nebolo možné zrátať. „Milujem prebaľovanie, je to moja vášeň,“ vyhlásil dokonca. Keďže už aj najmladšia dcérka Harper má plienkové obdobie za sebou, musí si asi počkať až na vnúčatá, pri ktorých sa bude môcť opäť realizovať. Proste,  stelesnená dokonalosť!

 

 

Josh Duhamel

Americký herec a bývalý model je práve ten, kto má v rodine na starosti „špinavú prácu“. Mamička Fergie sa od narodenia stará predovšetkým o šatník ich dvojročného synčeka Axl Jacka a ocino si vraj dobrovoľne zobral na starosti výmenu špinavých plienok. „Mojou povinnosťou je výmena plienok a všetky podobné činnosti okolo malého,“ prezradil vlani v rozhovore na filmovom festivale Sundance.

 

 

 

 

Ashton Kutcher

Sexi herec, ktorý žil roky s nemenej známou herečkou Demi Moore, ju vymenil za atraktívnu hereckú kolegyňu Milu Kunis a majú spolu dcérku Wyatt Isabelle. Nielen, že nemá s výmenou plienok žiadny problém, dokonca je autorom petície, v ktorej spolu s ďalšími otcami požaduje zriadenie prebaľovacích kútikov aj na pánskych toaletách. No, maminy, ktorej by sa takýto fešák, ktorý dokonca bojuje za to, aby mohol svoje bábätko kdekoľvek a kedykoľvek prebaliť, nepáčil?

 

 

Dax Shepard

Manžel Kristen Bell, známej zo seriálu Veronica Marsová z rovnomenného seriálu, tiež patrí k tým oteckom, ktorých špinavé plienky vôbec nevyvádzajú z miery. „Bol som už starší, keď sa narodila moja sestra a tak som plienky vymieňal už aj jej,“ pochválil sa v roku 2013 v interview pre NBC. Ako dodal, otcovstva a povinností s ním spojených sa preto vôbec nebál.

 

 

Princ William

Princ – neprinc a možno aj budúci kráľ Anglicka, ale keď sú na rade otcovské povinnosti, všetky tituly idú bokom. „Vymenil som prvú plienku ako odznak cti,“ povedal v prvom oficiálnom rozhovore po narodení synčeka Georga. „Bola pri tom aj pôrodná asistentka, ktorá mi asistovala,“ priznal. Dnes už je z Williama dvojnásobný ocino, no či bolo tých vymenených plienok aj viac, nevedno.

 

 

 

 

Simon Cowell

Herec, spisovateľ a producent známy predovšetkým ako nekompromisný porotca v talentových súťažiach je veľký macho. Nielen, že má dieťa s Laurou Silverman, ktorá bola v čase jeho splodenia manželkou jeho blízkeho kamaráta, ale keď mal synček  Eric šesť mesiacov, tak priznal, že ešte ani raz mu nevymenil plienku. Dúfal, že ani k tomu nikdy nepríde. Prednedávnom však jeho bývalá priateľka Terri Seymour prezradila, že „tak trochu“ predsa len prebaľuje. Nuž, možno sa na staré kolená mení k lepšiemu... 

Fotogaléria


Foto: wikimedia commons
Zdroj: az, parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia