Dětský web – miesto zábavy, učenia a poznávania

Dětský web – miesto
Ilustračné foto
2015-08-06 12:30:00 |

História obľúbeného portálu detsky-web.cz sa datuje už od roku 2007. Stránky boli od začiatku určené pre deti všetkých vekových kategórií, ale aj pre mamičky a oteckov.

V roku 2010 sa Dětský-web spojil s ďalšími detskými stránkami, ktoré sa tešili veľkej obľube – 1000pohadek.cz, čím sa jeho ponuka ešte viac rozšírila. Dalo by sa povedať, že tento portál má už svoju dlhú tradíciu a stále zlepšuje ponuku detských online aktivít. A ktoré to sú? Čo môžu vaše deti prežiť a vyskúšať si na týchto stránkach?

Zábavné hry pre najmenších

Stačí len kliknutie a ratolesti sa môžu pustiť do hrania niektorých z hier. Tie ponúkajú samozrejme zábavu, ktorá nesmie chýbať, ale tiež určité didaktické a náučné aspekty. Napríklad sa s ich pomocou rozvíja postreh, pamäť a schopnosť kreatívne premýšľať, zlepšuje sa logika. Pre chlapcov sú v tejto kategórii k dispozícii napríklad hry s autíčkami alebo superhrdinami, dievčatá si zamilujú hry so zvieratami, takzvané „obliekačky“, a pre všetkých sú potom logické hry, skladačky či maľovanie.

 

Maľovanky všetkých farieb

Detskú fantáziu môžete podporiť maľovankami. Na portáli Dětský-web.cz si ich veľmi ľahko a predovšetkým zadarmo stiahnete priamo do počítača a už sa vaša dcérka alebo synček môžu pustiť do kreatívnej práce. Maľovanky pre deti sú výbornou predškolskou prípravou, okrem toho nie je pochýb o tom, že sú zdrojom takmer nekonečnej zábavy.

 

Bez rozprávok to nejde

Poznáte snáď lepší uspávací prostriedok ako sú rozprávky? Dětský web ich ponúka veľké množstvo, stačí si len vybrať niektorý z obľúbených titulov. Nechýba napríklad Bolek a Lolek, Mumínci, Pásli ovce Valasi, Bob staviteľ a mnoho ďalších rozprávok a príbehov, prinášajúcich životné múdrosti a ponaučenia. Rozprávka môže byť tiež motiváciou pre čítanie, ktoré dnešné deti predsa len trocha zanedbávajú.

 

Pesničky pre malé speváčky

Nemožno zabudnúť ani na mnoho veselých pesničiek, ktoré rozospievajú nielen deti, ale celú rodinu. Na Dětském webu si môžu najmenší vypočuť audio nahrávky rozprávkových songov, ale tiež klasické pesničky, ktoré by mali poznať. Možno vo vašom dieťati odhalíte skrytý hudobný talent. Ten je ale treba nájsť čo najskôr.

 

Články a zaujímavosti pre rodičov

Rodičia si po informačnej stránke prídu na svoje v sekcii Dětského webu s názvom Články. Každý si tu nájde dôležité informácie, ponaučenia a mnoho tipov, ako sa o svoje deti čo najlepšie starať a zaistiť im dostatok komfortu, zábavy a tiež osobného rozvoja.

 

Prečo navštíviť práve Dětský-web.cz?

Najväčšie plusy portálu detsky-web.cz pre deti a pre rodičov:

• Rozvoj detskej kreativity a fantázie

• Zábava pre deti i pre dospelých

• Rozvoj logiky

• Zlepšenie postrehu

• Počiatok predškolskej prípravy

• Objavenie skrytého talentu – napríklad hudobného

• Zdroj informácií pre rodičov – uľahčenie výchovy

Na Dětském webu si prídu na svoje deti dojčenského veku, batoľatá, predškoláci i školáci, pre rodičov je tento portál miestom, kde nájdu pre svoje deti takmer nekonečne veľa možností, ako zahnať nudu predovšetkým v takých dňoch, keď počasie nedovolí hry vonka. Neustále sa hovorí o tom, ako počítače a počítačové hry škodia, nie je to ale tak celkom pravda. Zvlášť, keď všetko prebieha pod dohľadom rodičov a na kvalitných stránkach, ktoré sú sami o sebe bezpečné.

Interaktívne online formy zábavy a učenia sú stále modernejšie a majú nesporne pozitívny efekt i pre deti, pokiaľ sa to samozrejme nepreháňa. Hodinka až dve denne na niektorom z kvalitných detských webov je spestrením, zábavou i výučbou.

 

Fotogaléria


Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia