So psom jednoducho nuda byť nemôže!

So psom jednoducho nuda
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-05-06 16:30:43 |

Idú vám občas nervy prasknúť, keď ratolesť potrebuje neustále vašu prítomnosť a vy nemáte čas na nič iné? Nezúfajte a kúpte jej štvornohého kamaráta. Ten má trpezlivosti až-až!

Snáď každé dieťa zatúži v istom období po psíkovi. Kým niektorí rodičia odolajú a radšej kúpia škrečka alebo presvedčia potomka o tom, že lepšie je akvárium, iní sa tešia sa nového člena rodiny viac ako dieťa. Najdôležitejšie je vybrať vhodného psíka, aby namiesto radosti nepriniesol iba starosti. Jedným z tých, o ktorom nie sú rodičia presvedčení, že jeho výber je dobrou voľbou, je bulteriér.

Pôvodne boli totiž bulteriéry využívané na zápasy v arénach s býkmi a inými psami, až neskôr ich vyšľachtili tak, že sa stali súčasťou rodiny ako milí a prítulní miláčikovia, aj keď na prvý pohľad tak nevyzerajú. Nemôže si ich však dovoliť chovať hocikto, potrebujú nad sebou skúsenú a pevnú ruku, ktorá ich dokáže viesť.

Tí, ktorí majú tohto psa doma tvrdia, že lepšieho ochrancu pre deti nenájdete. No a vďaka tomu, že bulteriéry sú veľmi hravé, teší ich donekonečna sa s ratolesťami zabávať. Keď treba, dokážu ukázať aj riadnu dávku trpezlivosti. Presne ako tento bulteriér na videu, ktorý v absolútnom pokoji pretrpí vyšetrovanie svojou paničkou, ktorá sa rozhodla zahrať na zdravotnú sestru. No kto by takej rozkošnej sestričke odolal?

 

Mohlo by vás zaujať:

Rozkošné: Bábätko dostáva lekcie skákania od psa

Bábätká so zvieratkami nikdy nesklamú

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia