Celebritní rodičia a ich dvojičky

Celebritní rodičia a ich
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/Neil Patrick Harris
2015-04-17 17:01:57 |

Čo je lepšie ako jedno dieťa? No predsa dve. Duo majú doma aj viaceré celebritné páry. Ktorí svetoznámi speváci či herci majú doma páriky?

Niekoho pri predstave dvojičiek či nebodaj trojičiek prepadajú mrákoty, iní si to nevedia vynachváliť. Mať dvojičky nie je celkom bežné, aj keď podľa lekárov sa ich rodí stále viac. Napríklad aj herečka Kristína Farkašová či speváčka Misha majú doma dvojnásobnú radosť. Pozrime sa však do sveta známych svetových celebrít, ktoré tiež vychovávajú dvojčatá. Tu je zopár z nich:

 

Zoe Saldana a Marco Perego

Hviezda Avataru čakala niekoľko mesiacov, než oznámila príchod synov Bowieho a Cy. Na Nový rok zverejnila na Twitteri dve dojčenské fľaše s komentárom: Nový rok začneme s plným domom. Zdá sa, že na život s dvojičkami si rýchlo zvykla. Ako povedala pre The Hollywood Reporter, najťažšie sa jej od chlapcov odchádza niekam preč, lebo najradšej by bola s nimi stále.

 

Neil Patrick Harris a David Burtka

Americký herec, spevák, režisér a producent Neil Patrick Harris a jeho dlhoročný partner David Burtka vychovávajú dvojčatá – chlapca Gideona a dievčatko Harper, ktoré im vynosila  náhradná matka. Tak sa zdá, že v šľapajach svojich rodičov sa nevybrali a nebudú si raz hľadať partnerov rovnakého pohlavia. Neil prisahá, že štvorročný syn a dcéra sú každým kúskom chlapcom a dievčaťom. Harper miluje obliekať sa ako morská panna, dáva si sponky do vlasov a Gideon sa rád hrá s kamiónmi a superhrdinami z chlapčenských rozprávok.  

 

 Mariah Carey a Nick Cannon

Štvorročné dvojičky Moroccan a Monroe ešte ani nechodili do škôlky, no ich mená sa už stali plnohodnotnou značkou s vlastným webom (dembabies.com) a desiatkami fanúšikov. Samozrejme, keď je ich mamou jedna z najväčších hviezd hudobného sveta, niet sa čo čudovať.

 

Jennifer Lopez a Marc Antony


Spevácke manželstvo síce dlho netrvalo, no Jennifer a Marcovi zostali z neho rozkošné, dnes už sedemročné dvojčatá Max a Emma. Fotogenické duo zdobí obálky časopisov prakticky od narodenia. Ako Jennifer vyhlásila, deti ju zachránili tým, že pri nich pochopila, čo je to ozajstná láska. Na tú, ktorú by konečne prežila po boku jedného muža, si asi ešte musí počkať.

 

Angelina Jolie a Brad Pitt

Keď sa fanúšikovia hviezdneho páru dozvedeli, že namiesto jedného dieťaťa sa im narodili dve, ovládlo ich vzrušenie. Prekvapilo to aj samotných hercov. Vivienne a Knox sa narodili v roku 2009 a pozná ich celý svet, rovnako ako aj ich ďalších súrodencov. 

 

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick


Náhradná mama porodilav roku 2009 dvojičky – dievčatá Tabithu a Marion aj hviezde Sexu v meste. Už dnes štýlové slečny si podľa Sarah výnimočne potrpia na obliekanie a rady upozorňujú na všetky módne prešľapy, ktoré si všimnú. Veď majú na to všetky predpoklady, ich mama v seriáli, ktoré z nej urobil hviezdu, patrila k najväčším módnym ikonám.

 

Celine Dion a Rene Angélil


Pár má spolu 13-ročného syna Reného Charlesa a štvorročné dvojičky Eddyho a Nelsona. Všetky ich deti sa narodili po umelom oplodnení. Celine vydržala pre to, aby ich mohla mať, veľmi veľa a aj napriek tomu, že si pri nich neoddýchne, nemenila by. Najmä teraz, keď sa manželovi vrátila rakovina krku, ktorú po prvýkrát prekonal v roku 1999, sú deti aj pre neho veľkým povzbudením. 

 

Prečítajte si tiež:

Nejedzte vajíčka, bábo bude smrdieť, odkazujú Mexičanky

Sladký moment: Dvojičky objavili, že majú jedna druhú

Takto vyzerajú najsexi oteckovia Hollywoodu: Ktorý by podľa vás stál za hriech?

Fotogaléria


Foto: Instagram, wikimedia commons.com, Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia