Herečka Kristen Bell trvá na očkovaní

Herečka Kristen Bell trvá
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2015-02-20 13:30:04 |

Medzi zásady hlavnej hrdinky amerického seriálu Veronica Mars patrí aj tá, že každý, kto chce navštíviť jej deti, musí byť zaočkovaný.

Kým mnohí rodičia sú v otázke očkovania nerozhodní, americká herečka a najmä dvojnásobná mama Kristen Bell má v tom úplne jasno. Jej pravidlá týkajúce sa očkovania sú jednoznačné.

„Keď sa v marci 2013 narodila dcérka Lincoln, práve tu vrcholila epidémia čierneho kašľa a tak keď mala dva mesiace a bolo možné prísť ju navštíviť, nepustili sme k nej nikoho, kto nebol proti tejto chorobe zaočkovaný,“ priznáva. Rovnaké zásady platia u nej aj pri mladšej dcérke Delte, ktorá sa narodila koncom minulého roka. „Je to veľmi jednoduchá logika. Verím, že veriť lekárom sa oplatí,“ vysvetľuje.

Rodina a deti sú pre televíznu detektívku Veronicu Marsovú dôležitejšie ako filmové úlohy. Krátko po narodení prvej dcérky spolu s manželom, tiež hercom Daxom Shepardom, založili No Kids Policy s cieľom zaraziť zverejňovanie, zdieľanie a nakupovanie fotiek detí celebrít bez súhlasu ich rodičov.

(Manželský pár Kristen Bell a Dax Shepard)

Bell a jej rodina žijú v Los Angeles vo štvrti Los Feliz obľúbenej medzi celebritami. Práve tu je však najviac škôl, v ktorých sú deti oslobodené od očkovania. Epidémie čierneho kašľa a osýpok sú tu veľmi časté, preto je herečka opatrná a rozhodla sa svoje deti chrániť očkovaním. Považuje to za zodpovedné a správne riešenie.

(Starostlivá mama Kristen Bell vlani so staršou dcérkou Lincoln)

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, wikimedia commons.com
Zdroj: huffingtonpost.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia