Fantastický program pre rodičov i deti v Inchebe

Fantastický program pre rodičov
Ilustračné foto
2015-02-09 17:45:45 |

Narodenie dieťaťa bezpochyby patrí medzi najdôležitejšie okamihy v živote ženy. Príchod potomka na svet však sprevádza množstvo otázok a často aj pochybností.

Ako správne dojčiť? Je cumlík pre dieťa vhodný, alebo má vplyv na nesprávny rast zubov a vývin reči? Sú lepšie papierové, alebo textilné plienky? Kedy treba začať s prikrmovaním? Ako na detské choroby? Príchod dieťaťa na svet si tie vyžaduje dôkladnú prípravu. Kočík, oblečenie, detská kozmetika, plienky, cumlík, dojčenská fľaša – zoznam potrebných vecí je skutočne obšírny. Tým sa však nič nekončí, práve naopak. Prvé kroky, nové hračky, nástup do školy...s vekom sa menia aj potreby dieťaťa, na ktoré treba reagovať.

Ak hľadáte odpovede na otázky súvisiace s výchovou dieťaťa, určite 13. a 14. februára nezmeškajte veľtrh Dieťa a rodina v bratislavskej Inchebe.

Sprievodný program poteší malých i veľkých. Bezplatné prednášky lekárov, psychológov a detských sestier sa venujú témam od počatia dieťatka, cez prípravu na jeho príchod, pôrod, dojčenie, prikrmovanie, starostlivosť o bábätko až po výzvy súvisiace s výchovou dieťaťa.

Na veľtrhu Dieťa a rodina sa naučíte ako nosiť dieťatko v šatke, dozviete sa všetko o správnom dojčení, ako na najčastejšie detské chorôbky; s odborníkmi budete môcť prediskutovať otázky okolo pôrodu – ako sa na pôrod najlepšie pripraviť, či treba podať epidurálku a mnoho ďalšieho! Ak sa zaujímate o prírodnú medicínu, dozviete sa všetko o aromaterapii pred pôrodom a po ňom či o prevencii a liečbe esenciálnymi olejmi. Moderné a obľúbené sú aj tzv. baby masáže – naučíme vás, ako na to!

Na svoje si však prídu aj deti. Nezmeškajte skvelú rozprávkovú interaktívnu tanečnú show Ľadové kráľovstvo, do ktorej sa môžu zapojiť všetky deti. Pohyb je veľmi dôležitý už od útleho veku, preto je v programe aj rozcvička pre deti s The Little Gym. Deti sa môžu tešiť aj na kreatívne dielne, čítanie rozprávok a množstvo hračiek.

A aby toho nebolo málo, v sobotu 14.2. sa môžu deti dosýta vyblázniť vo fantastickom mestečku plnom zábavných štvrtí. V štvrti LITTLEST PET SHOP si vyskúšajú nové sety Littlest Pet Shop, odfotia sa v domčeku s obľúbenými zvieratkami a pomôžu dotvoriť domčeky pre zvieratká. Štvrť MY LITTLE PONY A EQUESTRIA GIRLS deťom priblíži Pony tanec a fotenie sa s Equestria Girls. FURBYHO štvrť detičky oboznámi s novým Furby Boom. Pozor, nevynechajte ani STRETNUTIE S TRANSFORMERS!

 

Pozor! Kúpte si vstupenku na veľtrh Dieťa a rodina cez predpredaj.sk a získajte 10 % zľavu na originálne drevené magnetické stavebnice Drevoland –Tosa!

Fotogaléria


Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia