Maminy, buďte ako Kardashianka

Maminy, buďte ako Kardashianka
Ilustračné foto
2014-11-12 18:00:47 |

Aj keď Kim Kardashian má určite nespočetné množstvo kabeliek, jedna je úplne top a pochválila sa ňou hneď aj na Instagrame. Pomaľovala jej ju totiž dcérka Nort West.

Dielko 16-mesačnej slečny, dcérky herečky a modelky Kim Kardashian a rappera Kaneyho Westa, by umelecké kruhy možno zvlášť vysoko neohodnotili, pre hrdú maminu je to však najkrajší obrázok na svete. „Ja a moja obľúbená kabelka, ktorú pomaľovala moja malá North,“ napísala Kim na Instagrame k fotke, na ktorej drží veselo pomaľovanú ručne vyrobenú kabelku značky Hermes.

Jej hrdou majiteľkou je iba krátko, dostala ju totiž od manžela a dcérky ako darček k 34. narodeninám, ktoré oslávila pred necelým mesiacom. Ako hovorí, keď ju zbadala, myslela si, že ide o výtvor nejakého nového umelca. O aký motív na kabelke ide, nenapísala, no rozkošnému dielku dominuje odtlačok dlane malej North. Tá sa pri maľovaní určite ridne vybláznila a môže byť na seba pyšná. Svoju známu mamu tak dojala, že si ju hneď zobrala so sebou von a všetkým sa ňou teraz chváli.

 

 

Aj keď kabelku tejto zvučnej značky, ktorá vyjde aj na niekoľko tisícok eur, si môže dovoliť len máloktorá z nás, majiteľkou podobného originálneho kúsku sa stať môžeme. Stačí kúpiť niekoľkonásobne lacnejšiu jednofarebnú kabelku, farby na textil alebo na kožu a zveriť ju svojej ratolesti. Určite bude rovnako pekná alebo aj krajšia ako tá „Kardashiankina,“ lebo jej hodnota nebude v značke, ale v obrázku, ktorou ju vyzdobí náš poklad. Celkom dobrý tip na vianočný či narodeninový darček, čo poviete? Možno stačí naznačiť ockovi, aby to zariadil. Snáď sa nedá zahanbiť nejakým Kanye Westom...

Fotogaléria


Foto: Instagram, profimedia.sk
Zdroj: Instagram, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia