ŠOKUJÚCE: Známa herečka zhodila kvôli dieťatku 35 kíl! Zvolila si poriadne NEBEZPEČNÚ cestu

ŠOKUJÚCE: Známa herečka zhodila
Zdroj: Instagram/rebelwilson
2024-04-13 19:00:00 |

Svetoznáma herečka si pred viac ako rokom splnila svoj sen a stala sa mamou. Dieťatko však na svet nepriviedla ona, i keď pre to robila maximum. Podstúpila dokonca aj drastickú formu chudnutia.

Herečka Rebel Wilson je známa aj tým, že na rozdiel od väčšiny svojich kolegýň nikdy nemala ideálne miery. Kilá navyše ju robili jedinečnou a zapamätateľnou. V ceste sa vytúženým dieťatkom však predstavovali veľký problém.

Blondínka sa v roku 2019, keď mala 39, dozvedela, že práve nadváha je to, čo bráni jej plodnosti. Správa od lekára ju vôbec nepotešila, no rozhodla sa, že viac svoje plné krivky živiť nebude a začne chudnúť. 

V roku 2020 sa Rebel pochválila, že dosiahla svoju cielenú váhu, a to je 75 kilogramov. Otehotnieť sa jej ale stále nedarilo. Zvolila si teda spôsob v podobe náhradnej matky, ktorá jej napokon v októbri roku 2022 priviedla na svet dcérku.

Rebel sa svojou úžasnou premenou stala inšpiráciou pre tisícky žien z celého sveta, avšak ako píše Daily Mail, herečka nedávno priznala, že jej chudnutie nebolo vôbec zdravé. 

Američanka zhodila 35 kilogramov vďaka injekciám Ozempic, čo je vysokoúčinný liek na cukrovku. Potláča chuť do jedla, a tak zaručuje rýchle výsledky. Avšak odborníci ho vôbec neodporúčajú, ba priam ho označujú za veľmi nebezpečný. Jeho vedľajšími účinkami totiž môžu byť gastrointestinálne ťažkosti, zvracanie a hnačka vedúce k dehydratácii a poškodeniu obličiek, akútna pankreatitída a či negatívny vplyv na nervový a kardiovaskulárny systém. Na Slovensku je Ozempic dostupný iba na lekársky predpis.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Daily Mail

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia