Dcéry známych Sloveniek oslavovali! Zunka s make-upom a zo Salmy je už veľká kočka

Zunka a Salma
Zunka a Salma
Zdroj: Instagram/natalagermani, zuzanabelohorcova
2024-02-26 19:00:00 |

Neuveriteľné, ako ten čas letí. Prvorodená dcérka známej slovenskej herečky Natálie Germáni a úspešného bubeníka Martina Valihoru oslávila pred pár dňami už 4. narodeniny. Parádnu narodeninovú oslavu si však užila aj 14-ročná dcéra bývalej moderátorky Zuzany Belohorcovej.

Herečka Natália Germáni je žena do voza aj do koča. Ukážkovo sa stará o rodinku, doma je vzornou gazdinkou a popri tom sa stíha venovať i práci. Nedávno hviezdila na striebornom plátne v životopisnej dráme Jej telo a taktiež na Jojke v seriáli Na vlnách Jadranu. S jeho koncom však Natália z obrazoviek TV JOJ zmizla len nakrátko, už 3. marca sa vráti ako Sandra v dlho očakávanej 2. sérii projektu Iveta.

V súkromí má Natália za sebou krásnu rodinnú oslavu. Jej dcérka Zuna totiž v polovici februára oslávila štyri rôčky. Obľúbená herečka na rozdiel od mnohých iných známych osbností vsadila na šikovnosť vlastných rúk a princezničke a jej hosťom pripravila tortu sama. O žiadne cukrárske umelecké dielo síce nešlo, no na klasickej piškótovej torte so smotanou a malinami si výborne pochutnali určite všetci.

Blondínka zverejnila na svojom Instagrame aj pár záberov z veľkého dňa, na ktorý sa jej dcérka pripravila vo veľkom štýle. Nechýbali náramky, náhrdelníky a dokonca ani výrazné tiene či rúž. ,,Zuna. Náš zázrak. Buď navždy šťastná. Nevieme popísať lásku k Tebe. Si všetko! Happy Birthday! M+T+V+V + celá naša úžasná rodina,” odkázala veľkej parádnici hrdá mamina.

V znamení Vodnára je aj dcérka ďalšieho prominentného páru Zuzany Belohorcovej a Vlastimila Hájeka. Salma sa vypýtala na svet presne 3. februára 2010. Pred pár týždňami tak oslávila svoje 14. narodeniny.

Podnikateľka a bývalá moderátorka pikantnej relácie Láskanie sa teraz Instagrame podelila o video z oslavy svojej tínedžerky,. Tá si ju užila v spoločnosti kamarátok na ostrove Tenerife, kde celebritná rodinka žije.

Salma už nie je žiadne dievčatko a rastie z nej hotová modelka!

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/natalagermani, zuzanabelohorcova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia