Pozrite sa na ORIGINÁLNU desiatu dcérky Miriam Kalisovej: Inšpirujete sa aj vy?

Miriam Kalisová
Miriam Kalisová
Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial
2024-02-22 11:00:00 |

Známa moderátorka Miriam Kalisová je v súkromí milujúcou maminou dcérky Mie. Svoju lásku jej prejavuje všetkými možnými spôsobmi, dokonca aj odkazmi v desiatových balíčkoch.

Miriam Kalisová si už prešla niekoľkými nevydarenými vzťahmi, no z jedného jej ostalo to najcennejšie na svete. Dcérka Mia, ktorú má moderátorka s exmanželom - športovcom a moderátorom Martinom Šmahelom.

Dievčatá sú skvelá dvojka, pričom nedávno spolu trávili dovolenku v exotickom Thajsku. Aktuálne sú už ale späť v realite, Miriam v práci a jej 10-ročná princezná v škole.

Tam si pred pár dňami našla nádherný odkaz od svojej maminy, ktorá jej ho vložila do desiatovej krabičky. Okrem chutného jedla tak na Miušku čakali aj hrejivé slová.

,,Som tá najšťastnejšia maminka pod slnkom, lebo mám tak skvelú dcérku, ako si ty. Každý deň som vďačná za to, že môžem byť tvojou maminkou. Milujem ťa," poslala známa kráska svojmu dievčatku. Ako objasnila, odkazy jej nepíše každý deň. Chce totiž, aby boli pre ňu prekvapením. Tak čo, inšpirujete sa?

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/miriam.kalisova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia