Známa mamička si pár mesiacov po pôrode prešla PEKLOM: Ochrnuli jej nohy a ruky!

Genny Ciatti
Genny Ciatti s dcérkou
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-07 07:00:00 |

Siahla som si na úplné dno! Aj takýmito slovami okomentovala speváčka a hviezda muzikálů Děti ráje - Genny Ciatti to, čím si v uplynulých mesiacoch prešla. Dvojnásobná mamička sa zo dňa na deň ocitla v náročnej situácii a nedokázala sa postarať ani o svoje deti, ani o seba.

Česká speváčka Genny Ciatti, ktorá zdedila po otcovi taliansky pôvod, je u našich západných susedov dobre známa. Okrem kariéry v muzikáloch sa môže pochváliť aj krásnou rodinkou. Je matkou dvoch dcér - Lary a Medy, ktoré od seba delí len 16 mesiacov. Mladšiu z nich priviedla na svet vo februári tohto roka. 

Len pár mesiacov po pôrode sa zdravotný stav speváčky vážne skomplikoval. Svojim priateľom a fanúšikom to oznámila až v týchto dňoch. „Z ničoho nič som pred troma mesiacmi za pár hodín ochrnula na ruky a na nohy. Začala ma páliť koža, ako keby na mne horelo oblečenie,” opísala Genny momenty, ktoré ju veľmi vystrašili. Manžel ju hneď odviezol za lekármi, ktorí jej oznámili, že má ischemiu miechy.

„Dodnes nezistili, prečo sa to stalo. Táto diagnóza býva po autonehodách a ťažkých úrazoch. To však nebol môj prípad,” dodala speváčka, ktorá pocítila strašnú beznádej. „Z ničoho nič som sa nedokázala sama najesť, ísť na záchod, vyčistiť si zuby, odstriekať mlieko. Ale hlavne som sa nemohla postarať o svoje deti. A to ma desilo najviac zo všetkého,” pokračovala vo svojom rozprávaní. 

 

 

Hovorí sa však, že sila matky je neskutočná. A to je aj prípad tejto umelkyne. Keď jej lekári oznámili, že ju čaká rok náročných rehabilitácií a hrozia jej aj trvalé následky, tak sa najskôr zosypala. Potom som sa ale spamätala a povedala im, že do konca leta musí byť fit. Kvôli deťom a kvôli premiére muzikálu Srdcový král. „Tvrdo som na sebe makala, cvičila a doktori nechápali, ako je to možné, ale už po piatich dňoch som sa postavila na nohy a urobila pár krokov. Po dvoch mesiacoch ma pustili domov a dochádzam stále na rehabilitácie,” pokračovala vo svojom rozprávaní Genny, ktorá si prešla mimoriadne náročným obdobím. 

Sympatická speváčka vo svojom príspevku poďakovala všetkým, ktorí jej pomohli a boli nápomocní. Followerom zároveň odkázal, že ak cítia, že sa s nimi niečo deje, tak nech hneď vyhľadajú pomoc odborníkov. „A hlavné je, že čokoľvek sa vám v živote stane, tak nezabúdajte na pozitívne myslenie,” uzavrela. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia