Svoje deti bila, nedávala im vodu a jedlo! Odsúdili slávnu youtuberku, ktorá dávala rady o rodičovstve

Ruby Franke
Ruby Franke
Zdroj: YouTube/j aubrey
2024-02-25 19:00:00 |

Jej YouTube kanál sledovali 2 milióny ľudí, ktorí sa zaujímali o život Ruby Franke a jej šesť detí. Ako sa ale ukázalo, za úspešnými videami stálo mimoriadne kruté pozadie.

8 Pasažierov je názov YouTube kanálu, ktorý si Ruby Franke založila pred deviatimi rokmi. Mamička vo svojich videách dávala ostatným častokrát výchovné rady. A hoci niektoré boli prísne, nikto netušil, že v reálnom živote zachádzali až do týrania.

TV Markíza vo svojej reportáži spomína, že Američanka preferovala výchovu, v ktorej deti trestala tak, že im nedávala jedlo ani vodu. V jednom z Rubyných videí sa ozval jej syn v tínedžerskom veku, ktorý odhalil, že ho sedem mesiacov nútila spať na sedacom vaku.

Jeho mladší 12-ročný brat dokonca o jedlo a vodu prosil suseda. Práve on zalarmoval políciu, keďže si všimol aj to, že chlapec mal na nohách stopy po uviazaní lanom. Keďže sa niekoľkokrát pokúsil o útek z domu, mama ho začala priväzovať.

,,Dopustila sa hrozných činov zneužívania detí. Niekoľko mesiacov držala svoje dve deti v podmienkach, ktoré pripomínajú koncentračný tábor,“ uviedol na súde prokurátor Eric Clarke.

Ruby sa k činom, za ktoré jej hrozia 4 až 30 rokov za mrežami, priznala. „Je pre mňa dôležité ukázať moju ľútosť. Za svoje rozhodnutia beriem plnú zodpovednosť a svoj trest si odpykám vo väzení,“ uviedla blondínka, s ktorou sa po obvinení jej nič netušiaci manžel rozviedol a žiada pre ňu najvyšší trest.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/tvnoviny.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia