Veľký horoskop na rok 2024: Na čo sa môžete tešiť a na čo si dať väčší pozor?

Veľký horoskop na rok
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2024-01-01 11:00:00 |

Rok 2024 je tu a s ním aj množstvo cieľov, ambícií či predsavzatí, ktoré sme si s Novým rokom do života priniesli. Čo všetko môžeme od nastávajúceho roka očakávať, nám prezrádza aj horoskop. Na niekoho čakajú úspechy v práci, na iného zas v láske. Ako sa bude dariť v týchto smeroch práve vášmu znameniu?

Baran

Podľa horoskopu vás bude v roku 2024 viesť láska. Vy ste tou, kto spúšťa stretnutia a výnimočné vyhlásenia. Využite tento krásny impulz na budovanie zakaždým silnejších väzieb. V práci budete používať rovnaké kúzlo v prospech vašich kolegov a nadriadených. To vám prinesie veľa príležitosti.  Až do 25. mája je Jupiter v Býkovi, ktorý je štedrý práve k Baranovi. Preskúmajte všetky príležitosti na speňaženie svojich talentov, aby ste zvýšili svoje zdroje a zároveň si zachovali svoju nezávislosť.

Býk

Na vás v roku 2024 čaká nová profesionálna výzva. Od januára sa začnú zvyšovať vaše profesionálne kontakty a kontakty pre podnikanie budú taktiež priaznivé. Dávajte si však pozor na žiarlivosť, ktorá by sa mohla objaviť najmä vo februári a marci. Keď Jupiter opustí vaše znamenie a 25. mája sa presunie do peňažného sektora, bude to pre vás obrovská výhra v sektore financií. V lete láska prevezme vaše starosti, ale musíte popracovať na svojej žiarlivosti.

Blíženci

Tento je rok je pre vás plný výziev a je zároveň vydláždený zlatými príležitosťami za predpokladu, že sa postavíte do útoku a budete pripravený vyhrnúť si rukávy. Očakávajte veľké výzvy. Od februára do mája bude vaším štandardom láska, či už ste vo vzťahu alebo single. Vo februári, ale aj v júni či októbri si dávajte pozor na vrecká, ktoré sa môžu vyprázdňovať, no vy budete rozvíjať veľké projekty. Nezabúdajte ani na svoje zdravie. Môžu vás potrápiť bolesti chrbta, nespavosť alebo únava. Vtedy spomaľte.

Rak

Rok 2024 by ste mali začať štýlovo, s priaznivým prvým štvrťrokom. Platí to pre profesionálne projekty, ale i celkovú budúcnosť. V marci sa vám môže podariť zrealizovať váš plán. V apríli sa začnú veci zrýchľovať a hviezdy zaradia vyšší rýchlostný stupeň ako v práci, tak aj v láske. Všetko pôjde hladko. V lete si však dávajte pozor na financie, nikam radšej neinvestujte. Pre nezadaných, hľadajúcich lásku sú rozhodujúce dve obdobia. Ide o marec a júl, preto buďte pozorný. 

Lev

Pre vás bude rok 2024 viacerými zmenami. Od januára do apríla na vás čakajú kariérne výzvy a príležitosti. Nič sa vám neponúka na podnose, preto usilovne pracujete. Váš šarm a výrečnosť zvýšia šance na úspech, ktorý oslávite v októbri. Pre lásku prichádza obdobie šialenstva. Niekoho čaká láska na prvý pohľad a srdcia slobodných sa môžu naplniť hlbokým citom v marci, apríli alebo v auguste. Pozor si dávajte na energie. Nedávajte priveľa, pretože v septembri môžete pocítiť intenzívnejšiu únavu.

Panna

Rok 2024 sa hrá dvojkolovo vo vašom znamení. Do konca mája a prechodu Jupitera do Blížencov sa na vás usmeje veľa šťastia. Čaká vás síce veľa pracovných povinností, no budete žať plody svojej práce. Isté pochybnosti sa však môžu vkrádať do vašich profesionálnych, ale aj osobných vzťahov. S nohami na zemi sa vám bude dariť demaskovať uhladených rečníkov, najmä počas jesene. Verte a dôverujte si, ako v práci, tak i v láske.

Váhy

Horoskop na rok 2024 hovorí, že od februára do mája je tu obdobie randenia pre nezadaných. Jeden z nich môže zmeniť váš život. Či už ste sama alebo vo vzťahu, v júni nastane veľký, romantický zlom. Dal by sa dokonca charakterizovať skutočným a hlbokým záväzkom, možnoi  manželským plánom.  Z profesionálneho hľadiska je to pre vás skvelý rok. Vaše projekty sa rozbehnú v júni. Pozor si však dávajte na zbytočnú žiarlivosť. Využite tieto skvelé trendy na investovanie alebo dovolenku, najmä počas leta. Vaše sny sa stanú skutočnosťou na prelome leta.

Škorpión

V láske vám planéty v roku 2024 prajú. Aj samotný Urán sa ujme lásky na prvý pohľad v máji. Naopak, Neptún sa ujme mágie, kedy môže dôjsť k opätovným stretnutiam alebo k obnoveniu sľubu. V júli sa Saturn ujme záväzkov. V práci budete viesť skutočný casting, aby ste odlíšili dobré prvky od zlých. Buďte pozorný. V auguste sa veci vám vymknú spod kontroly ako profesionálne, tak aj osobne. Dávajte si pozor na to, čo hovoríte a odpočívajte.

Strelec

Tento rok sa zmeníte. Je čas predefinovať víziu vzťahu, spoznať nových ľudí alebo vybudovať nový potenciál s partnerom. Nie je to vždy jednoduché, ale tento vývoj bude pre vás nevyhnutný. Láska je  zaručená vo februári, apríli a novembri. V práci zažiarite vďaka svojmu drzému postoju, najmä medzi februárom a aprílom. V júni sa to zhorší ako po profesionálnej, tak aj finančnej stránke, Saturn brzdí vaše ambície, buďte opatrný.

Kozorožec

Planéty Saturn a Neptún vás obklopujú, no tiež nabádajú, aby ste povedali „áno“ láske. Aj po profesionálnej stránke veci budú napredovať. Dôležití ľudia si vás všímajú a váš vzostup na seba nenechá dlho čakať. Niektoré zámky sa pretrhnú aj v marci a potom v novembri. Do júna budete hospodáriť s financiami veľmi dobre.

Vodnár

Úspech príde, noa aj začiatkom roka 2024  je tu pre vás. Pluto vám v januári pomôže začať posledný projekt vášho profesionálneho výstupu, ale v skutočnosti je to Jupiter v Blížencoch, ktorý vám umožní na konci mája preraziť sklenený strop. Dvere sa vám konečne otvoria a všimnú vás. Šťastie, najmä ekonomické sa na vás usmeje v marci, apríli a potom v júni. V oblasti lásky zostaňte verný svojim hodnotám.

Ryby

Váš rok 2024 je rozdelený na dve časti. Až do mája vás hviezdy podporujú a kúzlo lásky je tiež na správnom mieste. Od júna si naplánujte určité úpravy vo vzťahoch s ostatnými. To isté platí aj v profesionálnej sfére. Šťastie je na vašej strane na začiatku roka a aj vaše projekty budú úspešné. Od júna buďte opatrnejší a chráňte si svoje zdravie.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia