Tragédia pri ozdobovaní VIANOČNĚHO STROMČEKA: Zomrel len 10-ročny chlapec

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-12-12 19:00:00 |

Milá vianočná tradícia sa zmenila pre jednu rodinu na katastrofu. Len 10-ročný chlapec zomrel po tom, čo ho zabil elektrický prúd, keď rozsvecoval vianočné osvetlenie v dome svojej rodiny.

Augusta našiel jeho zdesený otec ležať v bezvedomí v izbe vo svojom dome neďaleko Campo Largo, juhozápadne od Sao Paula v Brazílii, ako uviedol portál Daily Mail. Jeho rodičia okamžite zavolali záchrannú službu. Jeho zničená sestra Carolina sa pokúsila oživiť Augusta, zatiaľ čo rodina čakala na príchod pomoci. Miestnym médiám povedala: „Snažila som sa ho oživiť."

Do domu veľmi rýchlo dorazili aj záchranári. Chlapcovi poskytli prvú pomoc a previezli ho do nemocnice. Chlapec sa už ale z nemocnice živý nevrátil.

Jeho sestra prežíva bratovu smrť veľmi citlivo. "Urobila som všetko, čo som mohla. V minulosti som zachránila veľa ľudí a myslela som si, že môžem zachrániť aj jeho. Bola to taká hlúposť. Bol taký šťastný, že dáva vianočnú výzdobu. Nikto si nedokázal ani len predstaviť, čo sa stane,“ povedala zarmútene.

Jeho strýko tiež veľmi trpí: "Toto ročné obdobie sa mu veľmi páčilo. Rád šíril vianočnú náladu aj ostatným." Jeho mama napísala na sociálne siete veľmi smutnú spoveď: „Môj chlapec nás opustil. Moje srdce je trhané takou bolesťou, že žiadne slová ju nedokážu vyjadriť."

Augustova smrť prichádza po ďalšej rodinnej tragédii. Jeho smútiaci strýko pre miestne médiá povedal: „Pred štrnástimi dňami sme stratili môjho otca a teraz táto rana."


Autor: © Zoznam/Adriana Joštiaková

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia