Vianočný darček podľa ZNAMENIA dieťaťa: Aký sa najviac hodí k tomu vášmu?

Vianočný darček podľa ZNAMENIA
Zdroj: Pexels/Nicole Michalou
2023-12-05 19:00:00 |

Najkrajšie sviatky roka sa k nám čoraz viac blížia a mnohé mamičky sa zamýšľajú nad tým, aký by potešil práve ich ratolesť. Obzvlášť dnešná doba ponúka množstvo všakovakých hračiek od výmyslu sveta. Pre inšpiráciu si môžete prečítať, aká sa hodí k vášmu dieťaťu podľa znamenia zverokruhu najviac.

Baran

Vaše dieťa s veľkou určitosťou nepatrí medzi lenivé typy. Takmer od jeho narodenia uňho prevláda neustála aktivita a energia. Aby ste s ním uržali krok, je nutné venovať mu veľa času a outdoorových aktivít. Je taktiež veľmi bystré  a vyniká v hádankách či akýchkoľvek hrách. Skúste sa zamerať na niečo tohto štýlu. Nakoľko je však ľahko frustrované, uistite sa, že hračky, ktoré nájde pod vianočným stromčekom budú primerané jeho veku. 

Býk

Dieťa narodené v tomto znamení je veľmi citlivé a má vcelku milú povahu. Pretože Býk je zemské znamenie, vaše dieťa zbožňuje pobyt na čerstvom vzduchu. Či už sa hrá v záhrade, parku alebo prechádza po lese, môžete mu zaobstarať niečo na vonkajší druh aktivity. Taktiež obľubuje tanec a hudbu. Ich schopnosť zapamätať si melódie je jedinečná. Poteší ho preto určite aj niečo tohto druhu.

Blíženci

Nakoľko Blíženci su znamením dvojčiat, je viac ako pravdepodobné, že sa vaše dieťa prirodzene stretáva s kamarátmi a darí sa mu v spoločenskom protredí. Má istým spôsobom aj dve mysle, čo znamená, že sa venuje súčasne dvom aktivitám. Tomuto znameniu vládne planéta Merkúr, ktorá je planétou komunikácie, preto môže mať vaše dieťa talent na cudzie jazyky. Túto schpnosť môžete prirodzene posilniť nejakou dvojjazyčnou hračkou.

Rak

Tomuto znameniu vládne Mesiac, preto môže byť vaše dieťa náladové, citlivé, plaché a náchylné k slzám. Miluje svoju mamu a celkovo blízku rodinu, no je možné sa s ním dohodnúť. Obľubuje veci, ktoré sú pre neho pohodlné a spôsobujú, že sa cíti bezpečne. Tento jeho sklon k náklonnosti sa odráža v spôsobe, akým sa hrá. Uprednostňuje bábiky, plyšové zvieratá a celkovo všetko, o čo sa môže starať. Stavte na niečo z tejto oblasti, určite mu vyčarujete úsmev na tvári.

Lev

Pokiaľ sa vaše dieťa narodilo v znamení Leva, je často umievavé a šťastné. Netreba však zabúdať, že toto znamenie ovláda drámu, preto si treba dať väčší pozor na veľké záchvaty hnevu. Afinita tohto typu dieťaťa k dramatickosti však môže byť počas hry zábavná. Pokiaľ uvidí, čo vo vás vyvoláva reakciu, určite to bude predstavovať aj v samotnej hre. V tomto prípade by malo mať po ruke detský mikrofón alebo akúkoľvek detskú masku, ktorá z neho spraví hrdinu.

Panna

Dieťa v znamení Panny je známe svojim bystrým intelektom. s osobitým vzťahom k presnosti a účinnosti. Vďaka jeho pozornosti, ktorú venuje detailom má tendenciu rozpoznať veci, ktoré nikto iný nevidí. Hádanky a hry sú preňho ako stvorené. Jedna vec, ktorú nemá rado je neporiadok, preto ak mu zabezpečíte nejaký detský upratovací set, bude vašim najmenším a hrdým pomocníkom.

Váhy

Váhy sú reprezentované spravodlivosťou, preto nebude žiadnym prekvapením, že vaše dieťa môže byť prirodzeným tvorcom mieru. Pokiaľ však ide o rozhodovanie, môže ich spomaliť práve zvážovanie viacerých možností. Nemali by ste im ponúkať viacero hračiek naraz. Vrodený zmysle pre rovnováhu a harmóniu vášho dieťaťa tiež výrazne ovplyvňuje jeho umelecké cítenie. Práve lásku, krásu a harmóniu zaisťuje planéta Venuša a aj to je dôvodom, prečo vaša ratolesť miluje vytváranie krásnych vecí. Umelecké a remeselné aktivity sú vždy stávkou na istotu. 

Škorpión

Inutuitívnosť preniká hlboko do vášho dieťaťa a to vďaka vládnucej planéte Pluto, ktorá predstavuje podvedomie. Ak sa k tomu pripojí nesmierna zvedavosť, urobí ho obzvlášť dobrým v pátraní a riešení problémov. Vaše dieťa má zároveň tendenciu sústrediť sa na jeden predmet a to často až do extrému. Interaktívne vzdelávacie hračky sú preto preňho ideálnym výberom.

Strelec

Každý Strelec túži po dobrodružstve a nie je tomu inak ani v prípade vášho dieťaťa. Ideálne je vonkajšie prostredie a nemá strach ani z toho, že sa zašpiní. Toto znamenie je známe aj svojou sebestačnosťou, preto by ste ho mali nechať nosiť si svoj vlastný ruksak, plný dobdordružných potrieb. Obľubuje šport, čiže akékoľvek hry alebo herné súpravy, ktoré ho rozhýbu so preňho skvelou voľbou. Pokiaľ vaše dieťa nemá v obľube pravidlá, zaobstarajte mu hračky, ktoré podporujú hru s otvoreným koncom.

Kozorožec

Kozorožec je perfekcionista, ktorý robí svojich rodičov hrdými. Vaše dieťa vie byť na seba veľmi tvrdé. Jeden zo spôsobov, ako sa vyhnúť hromadám roztrhaných umeleckých projektov vášho dieťaťa je poskytnúť mu tabuľu s možnosťou suchého mazania alebo kriedy. Nakoľko je taktiež rodinna založené, zbožňuje rodinu a tradície. Pravidelný, herný rodinný večer je skvelou možnosťou. Skúste mu nejakú spoločnskú hru zabezpečiť. Známe je však aj svojou ctižiadostivosťou a láskou k práci, preto hračky na hranie rolí si získajú veľkú obľubu.

Vodnár

Vo Vodnárovi je hlboko zakorenená kreativita. Myseľ vášho dieťaťa sa nikdy neprestáva hýbať a darí sa jej, pokiaľ má zakaždým nové a rozmanité skúsenosti, nápady či nepretržité projekty. Vaše dieťa má taktiež veľkú disciplínu, preto nemajte obavu z toho, ak zostane hodiny na podlahe v herni formovať hlinu, stavať stavby alebo rozoberať hračku. Pokiaľ chcete podnietiť jeho tvorivé schopnosti, stavte umenie, remeslá a stavebnice.

Ryby

Pokiaľ sa vaše dieťa narodilo v tomto znamení, miluje maznanie a starostlivosť, ktorú ešte radšej vracia. Je to milá duša, ktorá prekypuje ústretovosťou a potrebou starať sa o iných, vrátane svojich domácich miláčikov. Takéto dieťa je často aj snílkom, ktoré miluje skákať nohami do fantázie a predstavivosti. Plyšové hračky, vydávajúce zvuky sa k nim hodia najviac a rovnako nepohrdnú ani rozprávkovým domčekom vo svojej izbe, kde si hru užijú najviac.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia