Otec vyrobil pre deti naozaj zaujímavé video...

Otec vyrobil pre deti
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-09-07 00:01:25 |

Pohodlnosť detí niekedy nemá hranice. Red sa rozhodol tie svoje naučiť samostatnosti pomocou inštruktážnych videí. Prvá prišla na rad výmena rolky toaletného papiera.

Keď sa rodičia snažia odovzdávať deťom životné múdrosti alebo učiť ich o dôležitých veciach v živote, občas je to naozaj ťažké. Ratolesti, či už malé alebo aj tie väčšie, majú vždy úplne iné starosti ako počúvať „fotrovcov“ a nebodaj si brať ich slová k srdcu. „Keď som deťom hovoril niečo priamo z očí do očí, samozrejme, že to nefungovalo,“ vysvetľuje nápad vyrábať svojmu potomstvu inštruktážne videá Red. O tom, že nie je žiadnym „suchárom“ ich presvedčil hneď prvým, na ktorom a rozhodol naučiť budúcu generáciu vymeniť rolku toaletného papiera. „Deti tvrdia, že o takéto niečo by určite nikto na svete nemal záujem. Ja som však presvedčený, že existuje množstvo rodičov, ktorí to cítia rovnako ako ja a tento nápad zužitkujú,“ hovorí.

Takže, milé deti, pekne si posadajte a ujo Red vám vysvetlí a ukáže, ako sa popasovať s rolkou toaletného papiera, ak sa tá predchádzajúca už minula: 


Foto: youtube.com
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia