NAJLEPŠIE aktivity pre deti podľa ich ZNAMENIA zverokruhu: Takto ich naozaj zaujmete

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-10-25 15:00:00 |

Viete, čo vaše deti skutočne zaujíma a ako ich dokážete zabaviť aj na dlhší čas? Môžete to zistiť aj na základe ich znamenia zverokruhu. Podľa ich vlastností a charakteristík sú predurčené k určitým aktivitám, ktoré by ich mohli napĺňať.

Samozrejme, ide len o odporúčanie, pretože každé dieťa je iné. Kým niektorým sa tieto aktivity naozaj budú hodiť, iným vyhovovať nemusia. Minimálne za vyskúšanie nič nedáte. 

Baran

Fyzické aktivity a športy budú skvelou voľbou. Keďže Barany sú plné energie a odvahy, môžu im vyhovovať aktivity ako futbal, atletika či plávanie. Svoje deti ale môžete zobrať aj na rôzne dobrodružné aktivity, ako sú lezecké steny. 

Býk

Býky sú často vnímavé a milujú pohodlie. Svoju tvorivú stránku môžu vyjadriť maľovaním, tvorbou keramiky alebo časom stráveným v záhrade. Deti celkovo ocenia aj čas strávený v prírode, preto ich vezmite na piknik alebo prechádzku.

Blíženci

Blíženci sú zvedaví a komunikatívni. Najviac ich preto môžu osloviť rôzne vedecké experimenty alebo diskusné kluby. Možno vám doma rastie nový vedec, preto sa snažte tieto danosti rozvíjať a na otázky prečo sa pokúste nájsť vhodnú odpoveď. 

Rak

Deti narodené v znamení Raka sú citlivé, preto sú pre ne vhodné skôr pokojné aktivity, ako napríklad výroba dekorácií alebo pomoc v kuchyni. Majú rady pocit, že niečo vytvoria. 

Lev

Levy sú charizmatické a milujú pozornosť. Aby sa mohli naplno predviesť, môžete ich prihlásiť na divadelnícky alebo tanečný krúžok. Ak sa stanú stredobodom pozornosti, budú spokojné.

Panna

Panny sú analytické a zamerané na detail. Ak chcete zabaviť svoje deti narodené v tomto znamení, siahnite po rôznych logických hrách, puzzle, sudoku či hlavolamoch. Dobrou alternatívou môžu byť aj stavebnice. 

Váhy

Váhy milujú harmóniu a estetiku. Hranie na hudobnom nástroji alebo tvorba umenia môže byť pre nich skutočným potešením. Veďte ich k tomu odmalička, pretože im to pôjde oveľa jednoduchšie, než keby sa chceli učiť hrať v dospelosti. 

Škorpión

Deti narodené v znamení Škorpióna milujú tajomstvá a sú vášnivé. Zabaviť ich môžete rôznymi hádankami a tajomnými hrami. Môžete si spolu vytvoriť vlastnú únikovú miestnosť alebo sa zahrať na detektíva. 

Strelec

Ak máte deti narodené v znamení Strelca, najväčšiu radosť im urobíte tým, že ich vezmete niekam na výlet. Vôbec to nemusí byť ďaleko, skôr im ide o to, aby spoznávali nové miesta a naberali zaujímavé skúsenosti. 

Kozorožec

Pre Kozorožcov je príznačná disciplína a trpezlivosť. Vhodnými aktivitami preto môžu byť rôzne remeselné projekty alebo stavebné modely. Alternatívou sú aj puzzle a stavebnice. 

Vodnár

Vodnári sú inovatívni, preto hľadajú nové spôsoby zábavy. Už v nižšom veku môže tieto deti zaujímať programovanie alebo tvorba vlastných hier, čo môžu výrazným spôsobom zúročiť v dospelosti. 

Ryby

Ryby sú senzitívne a intuitívne. Aktivity ako joga pre deti alebo kreatívne písanie im môžu pomôcť prehĺbiť ich vnútorný svet. Podporte ich v rozvíjaní svojich schopností. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia