Rodina Attilu Végha MILUJE zdravé fašírky, po ktorých sa vždy len tak zapráši: Jeho manželka robí 60 kusov a tu je recept!

Zdroj: Instagram/natalindri
Manželka známeho MMA zápasníka Attilu Végha je nielen pôvabnou ženou po jeho boku, ale aj výnimočnou gazdinkou. Natáliino kuchárske umenie, najmä obľúbené fašírky, si získalo srdcia celej rodiny.
Natália Végh je nielen krásna žena, ale aj milujúca manželka a matka, ktorá vie vytvoriť teplý a láskyplný domov pre svojho manžela, úspešného MMA zápasníka, a ich dve malé deti. Ako je o športovcoch známe, lepšie je ich šatiť ako živiť, a tak aj plavovláska má zrejme čo robiť, aby dostatočne zaplnila Attilov žalúdok.
Trefou do čierneho sú vždy fašírky, ktoré sa vraj u Véghovcov jedia ako čipsy. Natália ich tak robí vo veľkom množstve a svoj recept na ich zdravšiu verziu teraz posunula aj sledovateľom na Instagrame.
Ingrediencie na 60 ks fašírok
- 1 kg mletého bravčového mäsa
- 1 kg mletého hovädzieho mäsa
- 6 ks vajíčok
- 10 polievkových lyžíc ovsených vločiek (Natália použila bezlepkové)
- 2 ks väčšej cibule
- 3 PL horčice
- Strúhanka na obaľovanie
- Majorán (dve hrste)
- Sušený cesnak
- Soľ, korenie
- Olivový olej v spreji (ak nemáte , tak pred pečením fašírky trošku potrite klasickým olivovým olejom)
Postup
Mäso dajte do misky a v druhej miske vločky zalejte vodou. Kým zmeknú, do mäsa pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu, vajíčka, soľ, cesnak, čierne korenie, majorán, horčicu a na záver napučané vločky. Všetko spolu premiešajte - ideálne rukami, aby sa ingrediencie dokonale poprepájali. Zo zmesi si spravte guličky, ktoré následne obaľte v strúhanke a dajte na plech. Potrite olivovým olejom, vložte do 200 stupňov vyhriatej rúry a pečte 50 minút.
Véghovci si na fašírkach pochutnávajú so zemiakovou kašou a kyslými uhorkami. ,,Famózne,” odkazuje Natália.