Už túto sobotu: Deti, kto z vás sa chce stať policajtom?

Deň MV SR pre
Deň MV SR pre najmenších FB MV SR
Zdroj: FB MV SR
2023-06-09 20:00:00 |

No kto by nechcel? A čo ešte, ak uvidíte zlanovanie z vrtuľníka, hasenie horiaceho auta či policajné kone. Chcete si zastrieľať z laserovej pušky či zahrať futbal s osobnosťami? To všetko a ešte viac pripravilo Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky na túto sobotu.

Rezort vnútra, hasiči, policajti a Športové centrum polície pripravili na sobotu 10. júna 2023 "Deň MV SR aj pre najmenších". Udeje sa na Akadémii Policajného zboru v Bratislave na Sklabinskej ul. 1. Vstup je zdarma, do Petržalky vás dopravia autobusy s číslom linky 52 a 56 v spolupráci s Dopravným podnikom Bratislava. Deň odštartuje futbalový zápas, zúčastní sa na ňom štátny tajomník MV SR Tomáš Oparty, zlatí olympionici Peter a Ladislav Škantárovci a Peter Mlynár. Deti pozdraví minister vnútra SR Ivan Šimko. Odovzdá tiež ocenenie víťazom futbalu.

Deti si môžu vyskúšať streľbu z laserovej pušky na 5 terčov či beh na atletickej dráhe. Policajti pripravili ukážky zlanovania z vrtuľníka, likvidáciu požiaru horiaceho auta či vyslobodzovanie zranených z havarovaného vozidla. Predvedú služobné psy, šteniatka i kone. To bude niečo pre našich malých! Uvidíte ukážku hasičského športu, koncert Hudby MV SR aj prehliadku historických vozidiel. 
 

Budúci policajti či športovci môžu tiež získať podpis od medailistov Danky Bartekovej, Veroniky Vadovičovej, Jána Volka, Jozefa Ninisa, Samuela Jaroša, Klaudie Medlovej a K4 v zložení Samuel Baláž, Denis Myšák, Csaba Zalka a Adam Botek. Ministerstvo vnútra SR myslí vopred na svoje budúce posily!
 


Autor: © Zoznam/lun
Zdroj: MV SR

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia