Wayo z Paci Pac: To je iné, keď hráš pre deti - taká úprimná radosť (podcast)

Mário Praženec a Nikoleta
Mário Praženec a Nikoleta Kupčíková, Paci Pac, 202
Zdroj: Zdroj: Michaela Krasňanská
2023-03-08 12:30:00 |

V poslednom diele s názvom Zoznam:sa môžete vidieť hosťa menom Mário "Wayo" Praženec, ktorý sa venuje hudobnému projektu určenom pre detičky. Ide o projekt s názvom Paci Pac. 

O Wayom je známe, že je rozvedný, no napriek tomu o svojom rodinnom zázemí hovorí, že deti majú nielen skvelú matku, ale aj otca. Usiluje sa o to, aby detičky boli samostatnejšie a robí kvôli tomu aj patričné kroky. Napríklad to, že ich postupne vedie k tomu, aby jeho malé detské ratolesti išli do potravín aj samé.

Svoju záľubu v hudobnej tvorbe pre deti objavil vďaka tomu, že skladby začal tvoriť pre svoju dcérku. Jeho zámerom teda nebolo to, aby bol vďaka jeho hudobným skladbám populárny, či aby si kvôli tomu zarobil obrovské sumy peňazí. Avšak, úspech sa mu zaručene nevyhol. Podarilo sa mu vypredať pražskú Inchebu a hrával s Iné Kafe. Ako cieľ si stanovil to, že po koncerte detičky budú vytancované a pozabávané natoľko, že už si len spokojne oddýchnu v posteli.

,,Nehrali sme teraz, že mesiac. Speváčka je v Afrike. Je na Zanzibare. A dali sme si, že pauzu, že pred turné, nech si aj odýchneme od seba a strašne som sa tešil, že proste zase deti. Neviem ti to vysvetliť lebo to je také iné, keď hráš pre deti. To je taká úprimná radosť. To je také nevinné. Keď sa tešia z tých pesničiek a z toho vystúpenia, to ti dáva strašne veľa a ja potom idem úplne vysmiaty domov a teším sa a mám super deň." povedal Mário Praženec.

Zároveň poznamenal, že ich prioritou je to, aby deti sa riadne vyskákali a hlavne, aby sa zabavili. Ohľadom otcovstva prezradil, že svoje detičky vedie k samostatnosti. ,,Vlastne som im dal kúpeľnu prvýkrát upratať. Všetko nech je tip-top. Máte na to 20 minút. Motivujem ich," prezradil v podcaste. Taktiež dodal, že detičky ho spoznávajú keď niekam ide. Napríklad, keď zavezie svoje deti do školy a iné deti ho zbadajú tak na neho reagujú. Vypočujte si spomínaný podcat a získajte zaujímavé informácie. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/redakcia

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia