8 zábavných spôsobov, ako osláviť Deň detí

8 zábavných spôsobov, ako
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2022-05-31 22:30:00 |

Najprv sa musíte rozhodnúť, ako chcete Deň detí osláviť. Ak organizujete oslavu doma, je dôležité, aby ste prišli so špeciálnou témou alebo nápadom, s ktorým by ste mohli pracovať.

Ak je to špeciálny deň, je tiež dôležité nájsť aktivity zamerané na vaše deti. Pamätajte, že najdôležitejšie je, aby bolo vaše dieťa obklopené blízkymi. Tu je zoznam 8 zábavných spôsobov, ako osláviť tento deň.

1. Zúčastnite sa na špeciálnych podujatiach

Deň detí je špeciálny deň pre deti. Je to ako kombinácia ich narodenín, Vianoc a iných osláv. Na oslavu tohto zábavného dňa má väčšina nákupných centier, parkov a obchodov naplánované skvelé podujatia pre deti všetkých vekových kategórií.

2. Pikniky

Oslávte tento výnimočný deň so svojimi deťmi starým dobrým piknikom – detský džús, sendviče a deky v parku. Každý má rád pikniky, tie sú o rodine a trávení času s vašimi deťmi. Môžete pripraviť obľúbené jedlo svojich detí a vycentrovať piknik okolo nich. Vyskúšajte napríklad sušienky Animals od dr Gerarda v tvare zvieratiek. Viete si spolu s nimi aj zahrať rôzne hry! Vyberte z vrecka keksík a vaše dieťa musí povedať, aké zvieratko predstavuje. Keď sa trafí, šup šup do úst! Sušienky sa skladajú z jemného a chrumkavého keksíka, ktorý dolaďuje lahodná čokoládová poleva. Viac informácii o sušienkach nájdete na stránke www.drgerard.sk.

3. Tanečná párty

Tanec je zábava; o tom niet absolútne pochýb. Skvelý a lacný spôsob, ako osláviť Deň detí, je upratať nábytok v obývačke, pustiť niektoré z obľúbených pesničiek vášho dieťaťa a pretancovať to s nimi celý večer. Keď budú unavené, zakončite deň zmrzlinou a ich obľúbeným jedlom, aby ste zažili skutočne čarovný zážitok zo spojenia so svojimi deťmi v jeden z ich obľúbených dní v roku.

4. Kempovanie

Deň detí je o zábave s vašimi deťmi. Vybudujte si s nimi klasické spomienky na kemping na jedno z vašich obľúbených rodinných miest na noc pod hviezdami. Vezmite si nejaké občerstvenie a marshmallow na opekanie pri ohni, zatiaľ čo si budete so svojimi deťmi rozprávať strašidelné príbehy.

5. Filmové maratóny

Je málo vecí, ktoré deti bavia viac ako dobrý film. Zorganizujte pre svoje deti filmový maratón s premietaním ich obľúbených filmov, pukancami a prikrývkou. Toto sú spomienky na Deň detí, ktoré pretrvajú a sú tie najvýnimočnejšie.

6. Spoločné pečenie

Nechajte svoje deti s vami pripraviť cesto, dochucovať, našľahať polevu a, samozrejme, nechajte ich ochutnať cesto na sušienky/tortu, kým budete spolu piecť. Môžete im dať formičky na sušienky v rôznych tvaroch alebo posýpky - nechajte ich sa kreatívne prejaviť. Keď budete hotoví, sadnite si k nim a urobte malú párty, kde budete jesť tieto špeciálne sušienky.

7. Pizza Party

Vaše deti a ich kamaráti, ako aj rodina, sa môžu baviť pri chutnej a chrumkavej pizzi. Zorganizujte pizza party upečením alebo objednaním obľúbenej pizze vašich detí. Noc môžete ozvláštniť čokoládovou dezertnou pizzou. Uistite sa, že pizzu sprevádzajú hry, aby bola noc skutočne výnimočná.

8. Maľovanie

Len málo vecí je pre deti tak zábavné ako maľovanie. Na tento Deň detí zaobstarajte veľa prázdnych plátien a prstových farieb, ktoré sú vhodné pre malé deti a dovoľte im popustiť uzdu kreativite. Uistite sa, že ste im po noci umyli ruky a ich majstrovské diela uložte na chladničku, aby si ich mohli vážiť aj ďalšie dni.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia