To je mama: Takýto odkaz poslala učiteľke na hodinu angličtiny

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-21 15:30:00 |

Mladej Amálke sa nepodarilo urobiť si domácu úlohu na hodinu anglického jazyka, tak akoby zrejme pani učiteľa očakávala. Jej mama to vyriešila inak.

Mladá žena, ktorá má aktívny profil na Facebooku s názvom Kitty Amm, popísala svoju skúsenosť, ktorú zažila, keď ešte navštevovala základnú školu. O svoj zážitok, ešte z jej školáckych čias v Českej republike, sa podelila na facebookovom profile s názvom Líný učitel. Tam postla fotografiu, na ktorej sa na kuse papiera nachádzal napísaný odkaz spolu s kresbou. Išlo o situáciu, ktorá sa jej prihodila ešte v období, keď chodila do tretieho ročníka základnej školy.

Žena k tomuto svojmu príspevku napísala, že si mala splniť určitú povinnosť do školy. Išlo o to, že si mala so sebou priniesť na hodinu anglického jazyka niečo, čo patrilo ich rodine. Konkrétne malo ísť o fotografiu, na ktorej sa nachádzala ona - žiačka so svojou rodinou. Nanešťastie, to nebolo možné. Avšak jej matka to nenechala na náhodu a rozhodla sa, že celú situáciu objasní. A to tak, že učiteľke poslala nasledovný odkaz, ktorý je možné vidieť v tomto príspevku.

 

Reakcia od viacerých ľudí nenechala na seba dlho čakať a rozhodli sa k tomuto odkazu vyjadriť pod príspevkom v komentároch. „Že sa tá učiteľka vôbec snaží ... mala si s nimi prečítať ako vyzerala "normal" rodina a mali ísť ďalej. Alebo čo sa tu vôbec rieši? Aj kvôli takto "vtipným" rodičom sa odchádza zo školstva," poznamenala jedna komentujúca. Komentáre pod príspevkom sa však rôznia. „Kto má maslo na hlave? Učitelka, ktorá píše poznámky? Alebo mama, čo nevie zavolať a riešiť veci dopredu?", podotkol jeden komentujúci pod spomínaným príspevkom od Kitty Amm. Zdá sa, že sa pod ním rozprúdila debata, v ktorej sa na túto tému našlo viacero aj tých rozsiahlejších komentárov.

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia