Promi mamička na narodeninové darčeky neminie ani cent: Wau! Tento SKVELÝ TIP vás nadchne

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Zdroj: SITA
2023-05-30 07:00:00 |

Možno sa inšpirujete! Povedzme si úprimne, ratolesti hviezdnej Kim Kardashian si žijú ako v bavlnke. Nič im nechýba a oslavy v ich slávnej famílii sú celkom okázalé. Keď príde reč na narodeninové darčeky, táto mamička si dáva poriadna záležať. Svoje deti ale obdarúva darom, za ktorý nič neplatí a má neopísateľnú hodnotu.

Človek by si povedal, že celebritné mamičky ani len netušia, aké sú problémy bežných smrteľníčok. So starostlivosťou o domácnosť im pomáhajú upratovačky, s výchovou detí pestúnky, svoje ratolesti môžu brávať na exotické dovolenky, výlety a kúpiť im môžu prakticky čokoľvek, na čo si len pomyslia... 

Avšak niet pochýb, že aj mamy z radov prominentov veľmi dobre vedia, čo to je strach o choré dieťatko, i ony ich musia vychovávať a nastavovať určité hranice a verte tomu, že aj oni majú občas pocit, že to všetko celkom nezvládajú. 

Dokazujú to aj nedávne vyjadrenia hviezdnej Kim Kardashian. Tá otvorene priznala, že materstvo je pre ňu náročné a má noci, keď pred spaním plače a spytuje sa, prečo to u nich doma vyzerá ako po tornáde. 

 

 

V podcaste On Purpose with Jay Shetty ale slávna kráska prehovorila aj o skvelom tipe na narodeninový darček, ktorým určite inšpiruje nejednu mamičku. Každému zo svojich 4 detí totiž v ich veľký deň dáva 4-až 5-stranový list, v ktorom akoby hodnotila udalosti uplynulého roka. „Je to veľmi zábavné. Jedno z mojich detí už má takmer 10 rokov a ja verím, že to raz ocenia,” povedala k tomu Kim. „V tých listoch napríklad píšem o ich priateľoch, spomínam tam ich vtipné hlášky, aké sú ich obľúbené jedlá a čo všetko počas uplynulého obdobia vyviedli,” dodala. 

„Viem, že to všetko, čo pre nich robím, raz ocenia. Aj keď si teraz možno myslia, že som na nich občas trošku tvrdá. Raz to ale pochopia. Ja som to so svojou matkou mala rovnako,” prezradila tiež Kim, ktorá má so svojou matkou Kris veľmi pekný vzťah. Ak vás zaujíma, čím zvykne obdarovať práve ju, kliknite TU! 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia