Becky pozná trik, ktorý pri uspávaní bábätka nikdy nesklame

Becky pozná trik, ktorý
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2022-05-23 00:30:00 |

Mladá mama sa podelila s ostatnými rodičmi, ktorí majú doma malých nespavcov, so svojím tajomstvom, ako sa im ich podarí vždy uspať.

Becky Wilko vie veľmi dobre, aké to je, keď sa donekonečna snažíte uspať bábätko a ono nie a nie zatvoriť očká. Jej synček preplakal celé hodiny a odmietal spať. Dôvodom boli koliky, ktorým trpel.

Keď mal malý zase jeden zo svojich kolikových dní, Becky bola veľmi vystresovaná a mimovoľne si synčeka položila na predlaktie na spôsob tzv. tigra na strome. Bola prekvapená, ako to zafungovalo. Dieťatko sa za malú chvíľu upokojilo. Spočiatku si myslela, že to bola náhoda, no zistila, že dať nepokojné bábätko do tejto polohy funguje spoľahlivo vždy. Odvtedy nevie čo to je nekonečné uspávanie.

@beckywilko82

Reply to @awkwardninja20 Ok so I've held him like this before not knowing what it was. An hour later he's fast asleep! #gamechanger #colichold #babycolic #babytips #mumsoftiktok #babiesoftiktok #fyp

♬ original sound - Becky Wilkinson

„Škoda, že som toto video nevidela pred desiatimi rokmi,“ znie jedna z mnohých reakcií pod videom, ktoré Becky zverejnila na TikToku. „Funguje to naozaj zakaždým, môžem to len potvrdiť,“ napísala ďalšia zo spokojných mám, ktorej tento trik pomohol a uľahčil život.

TikTok
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia