Ako utíšiť plačúce bábätko? Tento otecko pozná účinný trik

Ako utíšiť plačúce bábätko?
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Austin Miles Geter
2020-09-08 00:30:00 |

Nič nie je pre mamičku stresujúcejšie ako neustály plač bábätka, ktorý nie a nie zastaviť. Ak nič nezaberá, skúste jednoduchý trik, po ktorom zaspí do pár sekúnd!

Je nakŕmené a prebalené, no napriek tomu počuť jeho krik. Snáď každá mama už pozná ten zúfalý pocit, keď novorodenec plače a nedá sa ho utíšiť. Nezúfajte!

Otec malej Charlie, Američan Austin Miles Geter z Dallasu, drží v rukách veľkú triumf v podobe účinného triku, ako upokojiť a uspať bábätko. Svedčí o tom video na sociálnej sieti, ktoré sa v priebehu pár hodín stalo virálnym. Je hitom aj v rôznych rodičovských skupinách na internete, kde si ho mnohí nevedia vynachváliť. Video má už viac ako 7 miliónov videní!

Ako na to?

Jeho metóda, ako utíšiť plačúce bábätko, nie je vôbec zložitá. Ako sa uvádza na mirror.co.uk, najprv si otecko vzal dcérku do rúk, pričom ruku položil pod jej bradu a chvíľu ju hojdal. Potom jej prstom jemne hladil obočie. Bábätko sa veľmi rýchlo upokojilo a po chvíli mu začali klipkať oči. Do pár sekúnd zaspalo bez akýchkoľvek problémov.

Oteckovi začali písať stovky nadšených rodičov, ktorí vyskúšali jeho trik a prisahajú na jeho účinnosť. Niektorí dokonca oľutovali, že o tejto metóde nevedeli skôr, ešte pred rokmi, kedy boli ich deti bábätkami. Tak by sa vyhli zúfalým a stresujúcim chvíľam, keď sa neúspešne snažili utíšiť svoje deti.

 

Facebook
Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia