Šesť divných vecí, ktoré robia novopečení rodičia

Šesť divných vecí, ktoré
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstock.com
2018-07-23 00:30:38 |

Tak a máte bábätko! Zrazu sa správate úplne zvláštne. Robíte veci, ktoré ste nikdy nerobili, divne rozprávate, robíte „opičky“ a niekedy sa ľudia okolo vás pre to cítia nesvoji.

Ktoré najčudesnejšie veci robia čerství rodičia zaľúbení do svojho bábätka?

1. Očuchávajú bábätko. Vôňa drobčeka je pre rodičov tou najúžasnejšou akú poznajú a dokážu ju obdivovať od rána do večera. Milujú vôňu dychu dieťaťa, jeho vláskov, končatín... Bábätká sú sladké a teplé ako malé mačiatka a niet krajšej vône na svete.

2. Milujú všetky zvuky, ktoré bábätká vydávajú. Keď sedíte vedľa dospelého, ktorý nahlas prežúva alebo si nebodaj grgne, máte po chuti aj po nálade. Bábätko však môže pregĺgať, grgať, „prdkať“, vzdychať, mrnkať, džavotať a pre jeho rodičov to vždy bude úžasný zvuk, ktorý dokážu počúvať s tou najväčšou ľúbeznosťou. V pozadí každého zvuku bábätka počujú spievať anjelov...

3. Milujú ich, keď sú nahé. Tie bucľaté brušká, pršteky, vypuklý zadoček... A tie stehienka k zahryznutiu... Dokážu ich sledovať hodiny a hodiny, bábätkovskej dokonalosti sa nedá nikdy nabažiť dosýta!

4. Milujú bozkávať ich. Pusinkovať bábätko je neodolateľné. Nedá sa s tým prestať. Tie veľké okále, nevinný výraz a šunčičky priam volajú po tom, aby ich rodičia v jednom kuse bozkávali.



5. Robia grimasy. Kedykoľvek sa idú rodičia prihovoriť bábätku, akosi automaticky roztiahnu pery do velikánskeho úsmevu a nezabudnú pridať niekoľko šialených grimás. Obvykle si vôbec neuvedomujú, ako divne pri tom vyzerajú. Aj keby to však vedeli, tak úplne kašlú na to, čo si kto o nich myslí. Dôležitý je predsa ten drobček, ktorému sa to páči.


Kedy bábätko vzťah utuží a kedy skôr rozbije?


6. Bábätká zásadne nevolajú ich menami, ale kadejakými zrobneninami. Lásočka. Miláčik. Drobček. Chrústik. Pusinka. Slniečko. Srdiečko. Macko. Bubík. Hviezdička. Pokladík. Medík. Medvedík. Mucko. No jednoducho, robia presne to, čo robili, keď sa kedysi zamilovali do svojej polovičky. Teraz sa zamilovali opäť. Ešte viac... Úplne najviac a všetko divné je úplne normálne!

Prečítajte si tiež:

Nedovoľte hocikomu pobozkaž svoje bábätko

4 myšlienky o pôrode, na ktoré je dobré pamätať

 

 


 

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia