Amy túžila po synovi: Namiesto babských povier vyskúšala túto metódu!

Amy túžila po synovi:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com,
2022-01-24 00:30:00 |

Amy Walker mala doma štyri dcéry, no ona veľmi chcela aj chlapca. Rozhodla sa dať šancu tzv. metóde Babydust, ktorú ospevovala anglická modelka Danielle Lloyd. Naozaj funguje, tvrdí Amy.

Dnes už päťnásobná mama Amy (36) počula v jednom televíznom programe slová britskej modelky Danielle Lloyd, ktorá hovorila o tom, ako pre splodenie dcéry Autumn Rose vyskúšala techniku ​​Babydust. To je inšpirovalo, aby si o nej niečo naštudovala. Ako mama štyroch dcér aj s manželom Johnom (37) veľmi túžili po chlapcovi a boli ochotní urobiť pre to čokoľvek. Zafungovalo to a dnes sa ňou inšpirujú mnohí budúci rodičia.

Amy a John boli ohromení, keď sono odhalilo, že táto technika funguje a šťastný pár prednedávnom privítal do rodiny syna Teddyho. „John miluje svoje dievčatá, ale túžil po chlapcovi, ktorý by mohol hrať futbal a robiť s ním ďalšie chlapčenské veci. Tak sme sa rozhodli, že sa naposledy pokúsime o syna obávajúc sa, že ak by sme to neurobili, ľutovali by sme to,“ hovorí. „Keďže som chcela zvýšiť svoje šance na počatie syna, hľadala som pomoc na internete. Bolo tam veľa informácií, no vnímala som ich skepticky, lebo som neverila, že môžu fungovať. Kamarátka úspešne použila metódu Babydust, o ktorej som počula aj od modelky Danielle Lloyd a kúpila som si o tom knihu. Dávalo mi to zmysel,“ opisuje.

Metóda Babydust zahŕňa sledovanie toho, kedy má žena ovuláciu a treba mať sex v konkrétnom období v mesiaci podľa toho, či chcete mať syna alebo dcéru. Spočíva to v mapovaní luteinizačného hormónu, ktorý spúšťa ovuláciu. „Nemali sme čo stratiť tým, že sme sa snažili. Ak by to nefungovalo, stále by sme to dieťa milovali, aj keby to bolo dievčatko,“ vysvetlila Amy. „Neexistujú žiadne ďalšie pravidlá, ktoré treba dodržiavať, čo sa týka jedla alebo pitia. Nepovedali sme rodine ani priateľom, o čo sa snažíme, aby si nemysleli, že sme sa zbláznili." podotkla. Na prekvapenie Amy otehotnela veľmi rýchlo. „Na sono, pri ktorom sa určuje pohlavie, sme išli s Johnom veľmi nervózni a nemohli sme uveriť tomu, keď sa ukázalo, že to dieťa je chlapec. Babydust u nás vážne fungoval!"

Amy a John majú 16-ročnú Abigail, 14-ročnú Isabelle, 10-ročnú Oliviu, štvorročnú Ameliu a teraz ročného syna Teddyho. Všetkým, ktorí majú túžbu priviesť na svet dieťa konkrétneho pohlavia, odporúčajú skúsiť to pomocou metódy, ktorá sa im osvedčila.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia