Lekár jej oznámil, že je tehotná, no ona vyše roka nemala sex

Lekár jej oznámil, že
Zdroj: TikTok
2021-09-17 14:30:00 |

Na vyšetrenie ju doviedlo točenie hlavy a bodavé bolesti v podbrušku. Keď jej lekár po krvných testoch povedal, že je tehotná, bola zdesená. Veď to nie je možné...

Mladučká Samantha Gibson takme dva roky nemala žiadny pomer. Keď sa jej začala točievať hlava a pobolievať ju v podbrušku, radšej sa vybrala za odborníkom. Nešlo totiž iba o nejaké menšie zdravotné problémy, ale o stav, ktorý jej začal riadne zasahovať do života. Niekedy, keď ju začalo dole pichať, nebola schopná ani vstať z postele, píše TheSun. „Opakovalo sa to dva alebo trikrát do týždňa. Keď to prišlo, doslova som sa nevedela pohnúť, nedokázala som vôbec chodiť,“ opisuje vo videu, ktoré zverejnila na TikToku.

Lekár ako prvé navrhol urobiť krvné testy a na základe ich výsledkov chcel pokračovať ďalej. „Ukázalo sa, že som tehotná – nezabúdajte však, že som sex nemala minimálne rok, ale možno aj dva,“ hovorí Samantha. Keď lekárovi tvrdila, že ona tehotná v žiadnom prípade byť nemôže, kázal jej urobiť si bežný tehotenský test z obchodu, ktorý detekuje tehotenstvo z moču. Ten bol negatívny. „Tak urobíme ďalší krvný test, len preventívne. Keď budú výsledky, zatelefonujeme a dohodneme sa, čo ďalej,“ odprevadil Samantnu z ordinácie. Odvtedy prešli dva mesiace a mladá žena stále netuší, čo má jej zdravotné problémy na svedomí. Z ambulancie sa jej doteraz neozvali... Je si však viac ako istá, že tehotenstvo príčinou nebude a asi jej nezostáva iné, len sa k lekárovi vrátiť alebo si nájsť iného.

@gibson_sammi

Had a real Jayne the virgin moment back then😂 Story time?😂😂#fypシ

♬ original sound - Pandemic Problems

Ako vysvetlila na ďalšom videu, myslí si, že lekári splietli jej výsledky krvných testov s inými výsledkami a kým ona sa dozvedela, že je tehotná, nejaká iná žena už možno pozná jej diagnózu a myslí si, že ňou trpí ona. K tomu sa však nedopátrala.

Kým Samantha zostala po informácii o tehotenstve zdesená, jej veľmi nábožensky založená babka bola naklonená tomu veriť. „Myslí si, že som požehnaná a počala som bez pohlavného styku,“ pobavila sa mladá žena.

Mnohí však majú jednoduchšie vysvetlenie. Tehotenský hormón môže byť zvýšený aj pri niektorých ochoreniach, ako je napríklad endometrióza či syndróm polycystických vaječníkov. „Ovariálne cysty, mala som stúpajúcu HCG plus prudké bolesti,“ naznačila jedna zo žien, čo by mohlo byť príčinou. „Možno je to len hormonálna nerovnováha,“ myslí si ďalšia, podľa ktorej nemuselo prísť k zámene testov, len lekár vyhodnotil výsledky nesprávne, resp. neskúmal ďalšie príčiny zvýšeného tehotenského hormónu. Všetci jej však radia, aby sa k lekárovi vrátila a nenechala sa odbiť. Snáď babička nezačala ešte pripravovať výbavičku...

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia