Takto plánuje slávna herečka vychovávať svoje deti: Jej slová by ste si mali zobrať k srdcu!

Hilary Swank
Hilary Swank
Zdroj: SITA
2023-06-10 09:00:00 |

Slávna herečka Hilary Swank si momentálne užíva najkrajšiu rolu svojho života. V apríli pyšne oznámila svetu, že sa stala mamou dvojičiek. A pri ich výchove dbá veru na všetko.

Herečka Hilary Swank síce svetu neprezradila, ako sa jej synček a dcérka volajú, avšak od prvej chvíle sa netají tým, že sa vďaka nim cíti ako v nebi. 

 

Popri rodičovských povinnostiach však krásna umelkyňa nezabúda ani na svojich priaznivcov a prostredníctvom sociálnej siete Instagram ich zásobuje aj mnohými zaujímavými tipmi. Nedávno sa podelila napríklad o "recept" na prírodný antibakteriálny čistič v domácnosti, ktorý sama používa. Ponorte šupky z pomaranča do octu minimálne na 24 hodín. Potom podľa uváženia pridajte vodu. Okrem toho, že má váš čistiť antibakteriálne účinky, poteší vás aj príjemnou vôňou. Šetrné k vašim deťom, ich pokožke, i planéte,” napísala Hilary. 

 

 

Obľúbená herečka je inšpiratívna, aj keď príde reč na výchovu. Hoci sú jej detičky ešte maličké, už teraz sa zamýšľa nad tým, v akom duchu ich plánuje vychovávať. S fanúšikmi sa podelila aj vybrané inšpiratívne citáty, z ktorých by si pokojne mohol zobrať príklad každý rodič. 

„Nie je našou úlohou naučiť naše deti, aby čelili krutému a bezcitnému svetu. Našou úlohou je vychovať ich tak, aby zo sveta urobili menej kruté a bezcitné miesto,” znie výrok, ktorého autorkou je L.R.Knost. 

Aj Brooke Hampton má myšlienku, ktorá herečku inšpirovala. „Hovorte so svojimi deťmi, ako keby to boli tie najmúdrejšie, najmilšie, najkrajšie a najčarovnejšie osoby na tomto svete. To, čomu uveria, tým sa napokon stanú,” tvrdí spomínaná autorka. 

„Objatie má veľkú silu a potrebujeme aspoň 8 objatí denne. Objatie redukuje stres, zlepšuje krvný tlak, spánok, upokojuje svalstvo a zvyšuje dôveru. Čím viac objatí, tým lepšie,” znie ďalšia z rodičovských rád, ktoré Hilary inšpirujú. Tak čo, vezmete si aj vy niektorú k srdcu? 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia