Ťažkosti s upratovaním oblečenia detí? Jedna mama prezradila, čo s ním robí v jej domácnosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: Gettyimages
2023-06-09 17:00:00 |

Jedna žena si veľké ťažkosti s upratovaním oblečenia v domácnosti vôbec nerobí. Namiesto toho, aby ho upratovala prezradila zaujímavosť, toto vás môže prekvapiť.

Rachel Morgan, ktorá žije v zahraničí nedávno uverejnila na sociálnej sieti TikTok video, v ktorom chcela poukázať jej rodičom na to, že nie je zlou mamou len preto, že podľa ich názoru nesprávne skladá oblečenie jej detičiek. Dodala, že v jej domácnosti sa tým jednoducho nezaoberá.

 V tejto súvislosti povedala nasledovné: Oblečenie sa jednoducho strčí do zásuviek, a aj tak sa pokrčí, takže koho to zaujíma?" spomenula Rachel. Na jej video upozornil The Sun. Ďalej Rachel dodala, že si skladá napríklad uteráky, avšak ďalšie veci už nie, že ju to nezaujíma.

Pod jej videom sa objavilo viacero komentárov. Jedna komentujúca sa k tejto téme vyjadrila pod videom v komentároch takto: „Umývačku spustím dvakrát až trikrát, ak to znamená, že tam nemusím stáť a drhnúť ich," poznamenala ohľadom riadov. Iná žena k tomuto jej videu zareagovala v komentároch tým, že spomenula, že sa chystá zaviesť v jej domácnosti taký systém, kedy členovia domácnosti v ktorej žije, budú ukladať veci do vedra, kde hodia čisté oblečenie a je na nich, čo s oblečením následne urobia, či si ho poskladajú.

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia