Slávna kráska na prechádzke s vnúčikom: Neskutočné, ako skvele táto babička vyzerá!

Michelle Hunziker na prechádzke
Michelle Hunziker
Zdroj: profimedia.sk
2023-06-09 09:00:00 |

Mnohé rovesníčky pri pohľade na ňu zblednú závisťou! Niekdajšia modelka a moderátorka Michelle Hunziker prežíva krásne chvíle. Nedávno totiž prišlo na svet jej prvé vnúčatko. Treba ale uznať, že pri pohľade na túto 46-ročnú krásku znie priam neuveriteľne, že už je babičkou.

Michelle Hunziker a jej bývalý manžel, slávny spevák Eros Ramazzotti sa nedávno na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram pochválili krásnou novinkou. Ich dcéra Aurora sa totiž stala prvýkrát mamičkou. Chlapčekovi spolu s partnerom dalo meno Cesare. Nie je tajomstvom, že Michelle a Eros majú aj po rozvode medzi sebou dobrý vzťah, a tak si s bábätkom spoločne zapózovali. 

 

 

Michelle ako správna stará mama svoje dcére s bábätkom pomáha. Nedávno sa spoločne vybrali na prechádzku do jedného z parkov v Miláne. Nuž, a slávnu blondínku nešlo prehliadnuť. Na sebe mala oranžový overal, v ktorom vyzerala fantasticky. Za zmienku určite stojí aj pohľad na jej vypracované ruky, ktoré prezrádzajú, že sa kráska o svoju postavičku ozaj stará. 

 

Michelle a Eros sa zosobášili v roku 1998 a Aurora je ich jediným spoločným potomkom. Od roku 2002 už spolu nežili a súd ich rozviedol o sedem rokov neskôr. Kráska je ešte mamičkou dcéram Sole (9) a Celeste (7), ktoré má s exmanželom Tomasom Trussardim. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia