Domáci miláčikovia: Niektorým sa žije aj takto, toto vás pobaví

Ilustračná foto
Ilustračné foto
Zdroj: Gettyimages
2023-06-07 16:31:00 |

Zvieratká vedia byť veľmi vďačné. Jedna osoba zverejnila na sociálnej sieti video, v ktorom ukázala, ako si svojho psíka rozmaznáva.

Vzťah detičiek k prírode a zvieratkám je potrebné rozvíjať, ak rodič chce, aby sa jeho dieťa vedelo k zvieratkám citlivo správať. Na základe zrealizovanej novej štúdie, ktorú uskutočnili odborníci z Eötvös Loránd University v Maďarsku, na viac ako 1000 ľudí, a ktorú následne uverejnili v časopise Applied Animal Behavior Science  je zrejmých viacero skutočností. Napríklad to, že sa nepotvrdilo, že ľudia, ktorí majú radi psíkov s plochými tvárami, by nedokázali rozpoznať, že psíkovia môžu mať nejaké zdravotné ťažkosti. Prípadne, žeby boli necitliví k ich emóciám, poznamenala v tejto súvislosti autorka štúdie Eniko Kubinyiová.

V súčasnosti existuje mnoho milovníkov rôznych plemien, ako sú napríklad mopslíkovia alebo buldočekovia. Jedna žena, napríklad zverejnila na sociálnej sieti TikTok video, kde ukázala, ako sa venuje jej psíkovi.

Zdá sa, že si ho zrejme rozmaznáva a snaží sa mu venovať. Vo videu ukázala, ako svojmu psíkovi dala ochutnať špagety. Psík si to zrejme pochutnával a zdá sa, že sa o neho príkladne stará, keďže má na krku módny doplnok v podobe dekorácie pripomínajúcej kravatu.

Pod jej videom sa objavilo viacero komentárov. Viacerým komnetujúcim video prišlo úsmevné, ako sa psík správal. Jeden komentujúci poznamenal nasledovné. „Bože, aký je chamtivý. (Aj môj). Často mu hovorím, len zaplať, nikto nebude len tak jesť," dodal s úsmevom. Iná komentujúca spomenula s úsmevom nasledovné. „A potom kaká šnúrky. Môj robí to isté," dodala pod videom.

V prípade domáceho miláčika, napríklad v podobe psíka alebo mačičky je potrebné zvážiť, či dieťatko má na to už potrebný vek, aby sa postupne pod dohľadom rodiča dokázalo učiť, ako sa oň postarať. Je však pravda, že v mnohých situáciách dokážu zvieratká človeka rozveseliť a vylepšiť mu náladu.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia