Veľký deň v živote Kollárovho syna: Drsná výčitka nahnevanej matky!

Boris Kollár
Boris Kollár
Zdroj: Instagram/ kollarboris
2023-06-04 08:00:00 |

Poslala mu poriadne štipľavý odkaz! Barbora Richterová je Slovákom známa ako jedna z mamičiek detí Borisa Kollára. S politikom má bývalá plavkyňa dvoch synov a panujú medzi nimi poriadne napäté vzťahy.

Zorientovať sa v rodinných vzťahoch Borisa Kollára nie je vôbec jednoduché. Predseda parlamentu má totiž s desiatimi ženami 12 detí. Ďalšieho potomka by mu už čoskro mala porodiť speváčka Laura Vizváryová, ktorá v roku 2019 skúšala šťastie v speváckej súťaži X Factor. 

Kollár sa prezentuje ako otec, ktorý sa svojím deťom usiluje venovať v rámci svojich možností. Richterová však už pár mesiacov nemá na neho pekného slova. V podobnom duchu sa nesie aj jej posledný odkaz, ktorý mu poslala prostredníctvom sociálnych sietí. 

Jej starší syn Arthur mal totiž 1. sväté prijímanie a fotky z tohto veľkého dňa dala aj na Instagram. „Ako jediné dieťa bez otca. Boris Kollár napriek tomu, že vedel o tejto udalosti, tak si čas nenašiel,” napísala k príspevku brunetka, ktorá s ním má ešte syna Arona. Ten v júli oslávi 1. narodeniny. 

 

 

Nejde o prvý podobný atak smerom voči Kollárovi. Viacerí sa nazdávajú, že zo strany Richterovej ide o cielený spôsob, ako Kollára pred blížiacimi sa voľbami zdiskreditovať. Predseda parlamentu to komentoval v nedávnom rozhovore pre Topky.sk„Nebudem nikdy napádať žaidnu mamu mojich detí. Mám úctu a rešpekt voči tým deťom,” uviedol okrem iného. 

 

Deti Borisa Kollára: 

1. Alexandra – matka Stanka Horňáková

2. Natália – matka Ivana Barnová 

3. Ester – matka Petra Krištúfková

4. Šimon Heliodor – matka Martina Štofaníková, dnes Sabbatini

5. Sara Zoe – matka Andrea Heringhová

6. Artur – matka Barbora Richterová

7. Boris – matka Andrea Heringhová 

8. Zaira – matka Monika Ostrihoňová

9. Christian Alexander – matka Paula Simoes

10. Alexander Ján – matka Barbora Balúchová

11. Markus – matka Miroslava J. 

12. Aron – matka Barbora Richterová


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia