FOTO krásnej influencerky s bábätkom láme srdce: Týždeň pred pôrodom skončila v kóme... Bojuje o život!

Jackie Miller James
Jackie Miller James
Zdroj: Instagram/ Jackie Miller James
2023-06-03 08:00:00 |

Tak veľmi sa na svoje dieťatko tešila... Rodina a priatelia influencerky menom Jackie Miller James majú hlavu v smútku. Len týždeň pred termínom pôrodu jej praskla cieva v mozgu - aneuryzma. 35-ročná plavovláska je momentálne v kóme a zvádza ťažký boj. Vytúženú dcérku, ktorú lekári urýchlene priviedli na svet cisárskym rezom, ešte nevidela.

Jackie Miller James je obľúbenou influencerkou, ktorá na sociálnej sieti Instagram zverejňovala zaujímavé fotografie, pocity a rady aj počas svojho tehotenstva. Tam sa momentálne hromadia komentáre od jej fanúšikov, ktoré majú jedno spoločné. Všetci dúfajú, že kráska zvládne náročnú situáciu, v ktorej sa ocitla. 

 

 

Jej sestry založili na platforme GoFundMe.com zbierku, ktorá má pomôcť jej rodine. Pri tej príležitosti prehovorili aj o obrovskom nešťastí, ktoré ich postihlo. Jackie a rovnako tak aj nenarodené bábätko zachránila duchaprítomnosť jej manžela. Po prasknutí aneuryzmy bola urýchlene prevezená na pohotovosť, kde lekári súčasne vykonali potrebnú operáciu mozgu a zároveň aj sekciu. 

„Jackie zostáva aj naďalej v lekársky vyvolanej kóme a očakáva sa, že zostane na JIS-ke ešte niekoľko týždňov. Hospitalizovaná bude niekoľko mesiacov. Jej dcérka je tiež na JIS-ke kvôli traumatickým okolnostiam, za ktorých prišla na svet,” uvádza sa na spomínanej stránke, kde rodina zverejnila aj prvú spoločnú fotku matky s dcérkou. A pohľad na tento záber priam láme srdce...

 

 

Ako sestry influencerky tiež prezradili, keby nebolo včasného zásahu lekárov, prišli by o obe. Spomínanú zbierku založili preto, aby mohli poskytnúť Jackie tú najlepšiu starostlivosť a najlepších špecialistov. Ak mladá mamička boj o svoj život zvládne, čaká ju tiež náročná cesta k tomu, aby sa jej život vrátil do normálu a mohla si naplno vychutnať svoju milovanú dcérku. „Ak vyzbierané peniaze viac nebudú potrebné, poputujú na pomoc rodinám v podobných neľahkých situáciách,” píše sa v texte ku spomínanej zbierke. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia