Mama radí: Ako zabaviť deti počas leta? Skúste toto

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: Gettyimages
2023-06-02 17:00:00 |

Uvažujete o tom, aké aktivity vymyslieť, aby sa deti zabavili a zároveň ste si aj vy dopriali trochu oddychu? Jedna mamička prezradila, ako to funguje v jej domácnosti.

Žena menom Sharon, ktorá žije v zahraničí sa nedávno podelila na sociálnej sieti s nápadmi, ktoré môžu pomôcť zabaviť detičky počas letného obdobia. Na svojom Tik Toku prezradila niekoľko rád v súvislosti s touto témou. O tom, ako by rada zabavila svoje detičky počas letného obdobia.

 

V prvom rade si však všimnime, že v skutočnosti nie je našou úlohou ako rodičov zabezpečiť, aby sa naše deti bavili a boli šťastné. Našou úlohou je poskytnúť im zdroje, príležitosti a naučiť ich zvládať mechanizmy, zvyšok je na nich," prezradila Sharon vo videu na spomínanej sociálnej sieti. Pokračovala tým, že vhodnou možnosťou je napríklad to, aby detičky navštívili knižnicu počas letného obdobia. Ďalej dodala, že je nutné docieliť, aby sa detičky občas aj nudili, napríklad tým, že nebudú pozerať toľko televízie, aby si začali rozíjať aj svoju predstavivosť.

Tiež spomenula, že netreba zabúdať na prechádzky v prírode, chodiť na turistiku aj si užiť voľno. S jej deťmi, napríklad vo štvrtok počas letných prázdnin, sa niekedy venuje tvorivej činnosti a zakladá si na tom, aby veci mali svoj plán. Dodala, že sa stretáva aj s mamičkami, s ktorými si pomáhajú pri výchove detí. „Moje deti chodia k nim domov na dve hodiny každý štvrtok. Každý piatok chodia ku mne domov ich na dve hodiny. Skvelé na tom je, že si nedáte prestávku, keď vaše deti odídu, ale keď prídu ostatné deti, pretože to zmení dynamiku a zabavia sa aj bez vás," spomenula Sharon vo videu.

Pod jej videom sa objavilo viacero komentárov. Jedna žena sa jej v komentároch pýtala, či skutočne pozná Sharon niekoho, kto je ochotný postrážiť jej šesť detí a ešte okrem toho sa starať o tie svoje. Sharon na to odpovedala, že to nie je také šialené, ale skôr necháva strážiť svoje tri najmladšie detičky.

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia