Mamička ukázala, ako často končí konverzácia s dieťaťom o jedle: viaceré matky jej dali za pravdu

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-06-01 17:00:00 |

Komunikácia s dieťaťom môže byť občas frustrujúca. Cylleste sa rozhodla podeliť sa o to, ako často vyzerá to, keď sa rodič dohaduje s dieťaťom o jedle.

 

Cylleste, ktorá žije v zahraničí je matkou a pravidelne zverejňuje rôzne videá ohľadom rodičovstva na sociálnej sieti TikTok. Nedávno sa na jej účte na spomínanej sociálnej sieti objavilo aj video, v ktorom rozpráva o problematike týkajúcej sa o tom, aké je to, keď sa rodič dohaduje s dieťaťom o strave.

Cylleste vo videu rozprávala o bežne vyskytujúcej sa situácii, ktorú môže matka zažiť, keď sa pýta dieťaťa na jedlo a môže byť frustrujúca. Situáciu popísala nasledovne. „Chceš toto občerstvenie? 'Áno'. Si si istý/á, že toto je také, ktoré chceš? Nebudeš chcieť nič ďalšie, pokým bude večera, takže, si si istý/á? Dobre, tu máš," názorne vysvetľuje Cylleste bežné dohady ohľadom jedla.

Názornú konverzáciu, ktorú viedla sama so sebou, ako ukážku rozhovoru s dieťaťom zakončila vo videu tým, ako to väčšinou dopadne. Tak, že dieťa sa nakoniec aj tak rozhodne, že to jedlo nechce, hoci si ho najprv vybralo a rozhodne sa pre niečo inšie. Dodala, že vôbec nie je prekvapením, že dieťa pri tom vystrája a chytí, akýsi veľký „záchvat" hnevu.

Zdá sa, že túto situáciu ohľadom komunikácie s dieťatkom o jedle a následnom dohadovaní sa, zrejme pozná viacero matiek. „Toto testuje moju reakciu," dodala v komentároch s úsmevom jedna komentujúca. Niektoré komentujúce sa len cez komentáre „zasmiali."

 


Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia