Slávna speváčka po rokoch ukázala syna: Už ju prerástol a... Fanúšikovia sú nadšení!

Shania Twain
Shania Twain
Zdroj: SITA
2023-05-31 07:00:00 |

Podobu s ňou nezaprie! Speváčka Shania Twain patrí medzi celebrity, ktoré si svoje súkromie strážia. V týchto dňoch však urobila výnimku a s fanúšikmi sa podelila o fotku, na ktorej pózuje so svojím jediným synom.

Shania Twain je úspešnou speváčkou. Na konte má množstvo ocenení a hitov. V neposlednom rade je však aj hrdou matkou 21-ročného syna, ktorý sa volá Eja D´Angelo. Jeho otcom je exmanžel umelkyne - Robert Lange. Ten je verejnosti známy ako hudobný producent. 

Slávna kráska zvykla svoje dieťa pred médiami a záujmom verejnosti chrániť. Teraz, keď je z neho už dospelý muž, sa to postupne mení. Aj v týchto dňoch zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram záber, na ktorom pózuje po jej boku. 

 

 

Spomínaná fotka vznikla po jej vystúpení, na ktoré ju prišli podporiť jej celebritní priatelia Tom Hanks s manželkou a John Travolta s dcérou. Spoločne s nimi si zapózovali aj speváčkin manžel Frédéric Thiebaud a jej spomínaný syn Eja.  

Práve on pútal medzi diskutujúcimi najviac pozornosti. Dokazujú to komentáre pod príspevkom, v ktorých fanúšikovia najviac riešili, že mladík už svoju slávnu matku prerástol a ako veľmi sa na ňu podobá. „Shania, toto je prvýkrát, čo vidím tvojho syna. Je to veľký fešák. Musíš byť pyšná matka,” znejú vybrané z komentárov.  

A niet pochýb, že Shania aj pyšná je. Mladík totiž kráča v šľapajach rodičov a venuje sa tiež hudbe. Preferuje však skôr pôsobenie v úzadí a piesne radšej skladá. 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia