Sarkazmus a smiech: Žena pobavila jej videom viacerých ľudí, išlo o toto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-05-30 14:46:00 |

Jedna žena, ktorá žije v zahraničí pravidelne pridáva videá na jej účte na sociálnej sieti. Neuveríte, čím pobavila mnohých ľudí. Pozrite sa, čo bol ten dôvod.

Žena menom Kass Theaz, ktorá žije v zahraničí nedávno zverejnila na sociálnej sieti TikTok na jej účte video, v ktorom povedala svoj názor ku komentáru jedného používateľa spomínanej sociálnej siete. Jeden komentujúci poznamenal nasledovné: „Choď do školy, získaj vzdelanie, získaj prácu, aby si sa uživila, potrebuješ sa zobudiť, získať pomoc," ukazuje Kass komentár od komentujúceho v jej videu.

V tejto súvislosti spomenula Kass vo videu sarkastickým popisom to, že v prípade, ak tento jej príspevok, teda video, ktoré zdieľala na spomínanej sociálnej sieti bude mať 50 000 lajkov, tak následne urobí nasledovné. To, že sa zobudí, (keďže vo videu sa tvárila, že akože spí), následne si po získaní toľkých lajkov nájde prácu a tiež pristúpi k tomu, že sa rozhodne neotravovať jej rodičov. Ak sa to však nestane, tak si bude naďalej žiť tak, ako sa jej zachce. 

Pod jej videom sa objavilo viacero komentárov. „Rád sledujem nahnevaných ľudí v komentároch, ktorí si myslia, že je to pravda a nie sarkazmus," poznamenala jedna komentujúca. Iný komentujúci napísal pod video nasledovné. „Nemôžete získať prácu! Chýbali by ste nám," spomenul. Pod jej videom sa tiež objavilo viacero úsmevných komentárov.

Už ste pravdepodobne niekedy počuli o tom, že smiech pomáha k lepšej nálade či má priaznivejší vplyv na život. Štúdiou, ktorá bola zverejnená v Preventive Medicine sa sledoval zámer zistenia toho, či existujú súvislosti ohľadom smiechu prítomného v živote a  možného nástupu funkčného postihnutia týkajúc sa ľudí, ktorí žijú  v Japonsku.

Na základe zistení vedcov sa zistilo, že v prípade, že sa človek smeje v prítomnosti iného človeka, s ktorým sa cíti dobre, dokáže to znížiť riziko kognitívneho prípadne fyzického postihnutia o hodnotu, konkrétne o viac ako 30 percent, pričom tieto údaje sa týkali ľudí, ktorí mali nad 60 rokov, teda konkrétne mali viac ako 65 rokov. 

K oboznamovaniu sa ohľadom týchto faktov prišlo tak, že sa Tamada spolu s jej kolegami za účelom získania viac informácií obrátili ohľadom týchto skutočností na (JGES). Vo všeobecnosti sa určite človek cíti lepšie, keď má dôvod na úsmev a dobrú náladu. Príjemné slnečné počasie dokáže povzbudiť deti aj dospelých k tráveniu príjemných aktivít vonku, takže sa stačí inšpirovať rôznymi aktivitami, ako na to.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia