Slávna herečka v plavkách predviedla bruško: Aha, veď ona už čochvíľa rodí!

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Zdroj: SITA
2023-05-28 08:00:00 |

Herečka Lindsay Lohan patrí medzi hviezdy, ktoré netreba veľmi predstavovať. Do sveta šoubiznisu vhupla ešte ako malé dievčatko a na konte má účinkovanie v mnohých počinoch. V týchto dňoch sa však pripravuje na tú najkrajšiu rolu. Už čoskoro z nej totiž bude mamička.

Konečne je šťastná! Nie je žiadnym tajomstvom, že Lindsay Lohan mala svojho času problémy s alkoholom, drogami a so zákonom. v minulosti tiež trpela poruchami príjmu potravy a ani jej psychika na tom nebola práve najlepšie. 

V roku 2018 sa slávna herečka presťahovala do Dubaja, kde našla svojho osudového muža. Ním je finančník Barder Shammas, za ktorého sa vydala v roku 2022.

 

 

V marci tohto roka oznámila Lindsay svojim priateľom a fanúšikom tú najkrajšiu správu. A to, že pod srdcom nosí dieťatko. Aktuálne sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou, na ktorej pózuje oblečená v plavkách. Pri pohľade na jej oblé bruško je zrejme, že mamičkou sa stane už čoskoro. 

Pod fotkou sa hromadia nadšené komentáre. „Tehotenstvo ti veľmi pristane. Úplne žiariš. Budeš určite dobrou mamou,” znejú vybrané z nich. 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia