HÁDANKA: Z týchto rozkošných detí vyrástli skvelí komici! Slováci ich milujú

HÁDANKA: Z týchto rozkošných
Spoznávate ich?!
Zdroj: Instagram/evelynjefresh
2023-12-06 11:00:00 |

Ak si pozriete niektoré z ich videí, zaručene vám to zlepší náladu. Pôvodne sa obaja plánovali venovať úplne iným profesiám. Avšak nakrúcanie vtipných príspevkov a ich bláznenie sa Slováci privítali s nadšením. Spája ich dlhoročné priateľstvo i to, že dnes patria medzi top zabávačov v slovenskom šoubiznise. Viete, o kom je reč?

Fotky zo škôlky a školských čias nám neraz dokážu vyčariť úsmev na tvári. V dnešnej dobe sú detičky fotené na viackrát, vyberá sa fotka, na ktorej vyzerajú najlepšie a sú možne rôzne grafické úpravy. Nie vždy tomu však bolo tak...

Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad generácia dnešných tridsiatnikov a štyridsiatnikov. Nie jeden z nich doma ukrýva záber, pri pohľade na ktorý sa neubráni smiechu. 

V týchto dňoch si na obdobie detstva zaspomínala aj obľúbená komička Evelyn. Ako na sociálnej sieti Instagram prezradila, v kaviarni stretla spolužiačku zo škôlky. Nuž a tá ja prekvapila tým, že na ňu vytiahla práve spoločnú skupinovú fotku. 

Blondínka, ktorá v týchto dňoch oslávila svoje 33. narodeniny, nezaváhala a s followermi sa hneď podelila o pohľad na to, ako ona, i jej spriaznená duša - Fero Joke v tom čase vyzerali. 

 

Eva Kramerová, Evelyn

Vyštudovala vysokú školu v odbore andragogika a venovala sa marketingovej komunikácii. Preslávilo ju video zúfalej dovolenkárky, ktorá v chorvátsku zháňala kuny. Jej kariéra nabrala potom priam raketovú rýchlosť. Na Jojke mala vlastný seriál s názvom Svet podľa Evelyn, moderovala markizácku šou Farma, účinkovala v súťažiach Let´s Dance a Tvoja tvár znie povedome. Na sociálnej sieti Instagram má 238-tisíc followerov.

 

František Košarišťan, Fero Joke

Absolvoval Strednú zdravotnícku školu v Dolnom Kubíne a potom ukončil magisterské štúdium na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského so zameraním na špeciálnu pedagogiku. Pracoval v nemocnici aj v školstve. Venoval sa ľuďom s mentálnym znevýhodnením. Jeho videá, v ktorých paroduje rôzne známe tváre, alebo vystupuje ako rôzne charaktery, valcujú internet. Podobne, ako Evelyn, aj on účinkoval v projektoch Let´s Dance a Tvoja tvár znie povedome.  Na sociálnej sieti Instagram má 449-tisíc followerov.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia